Konu
:
İşte Turkcell*İn En İyi Müşterisi.Tam 72000 Kontorü Var!!!
Yalnız Mesajı Göster
07-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Turkcell GSM şirketinin en iyi müşterisinin İnegöl’de yaşayan işçi emeklisi Recep Çıttır olduğu ortaya çıktı
2001 yılında ev telefonuna bin 500 YTL fatura gelmesinden sonra ev telefonunu kapatarak 4 bin 500 YTL değerinde 72 bin kontör yükleten Çıttır, Turkcel’in en iyi müşterisi oldu
İnegöl’ de ikamet eden işçi emeklisi Recep Çıttır isimli vatandaş 2001 yılında ev telefonunu bin 500 YTL fatura gelmesinin ardından ev telefonunu iptal ederek cep telefonuna 4 bin 500 YTL’lik kontör yükledi
Telefonuna 72 bin kontör yüklettikten sonra 6 yıl boyunca ancak 32 bin kontör harcayabilen Çıtır, Turkcell tarafından Türkiye’nin en iyi müşterisi kabul edildi
Yaşadıkları ile ilgili açıklama yapan Recep Çıttır, şunları söyledi
2001 yılında ev telefonumuzu kaçak yoldan kullanan bir şahıs bin 500 YTL fatura gelmesine neden olmuştu
Bende bu olay üzerine kızdım ve ev telefonunu iptal ettirdim
Ardından Turkcell bayiine giderek 4 bin 500 YTL değerinde kontör almak istediğimi söyledim
Yetkili önce yüzüme şaşkınlıkla baktı
Benden şüphelendi
Benim aklımı kaçırdığımı sandı
ende parasıyla değimli diyerek isteğimi yerine getirmesini tekrarladım
Daha sonra bana ödediğim 4 bin 500 YTL’ye karşılık 72 bin kontör yüklendi
6 yıldır kullandığım kontörlerin ancak 32 bin adetini harcayabildim ve şuan 40bin 94 kontörüm hala mevcut
Aldığım yüklü miktar kontörün ardından Turkcell her ay 500 kontör hediye göndermeye başladı
yrıca yol hizmeti ve tatil imkanları gibi fırsatlar sundu
”dedi
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul