Konu
:
İbretlik Hikayeler 13+
Yalnız Mesajı Göster
İbretlik Hikayeler 13+
07-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İbretlik Hikayeler 13+
günlerden bir gün annem gene kitap oku hiç okumuyosun ya tv izliyosun yada arkadaslarınla oynuyosun dediiiiiiiiiiiii bnde zar zor kitap okucaktım ki kitabın konusduğunu gördüm çok ama çok şaşırdım kitab dadi bni oku diyordu bak bi sayfalarımaaaaaaa neler var nelerrrrrrrrrr sni bekleyenler var diodu bnde merakla açtım ve ewet en iyi arkadaşim zeynep miraç bna el sallıyolardı bi an bnde onların yanında bulundum ve 3 çümüz oturmuş sohbet ediyoduk b irde ne göreyim hiç sevmediyim kitaplar bnim üs tüme seliyolardı hep yere vurduğu m kitaplar bn ve arkadaslarım kaçmaya basladık ama her tarafımız dalardı daire kurmuslardı etrafımıza bize ise masum masum bakıyoduk onlara onları yere vurduğum için kenidmi şuçlu hissediyordummmm zatende öle zeynebirn aklına bir fiikir gldi hepmiz sayfayı çevircektik ama nsl zar zor çevirdik arıkkkk dier sayfada ise yırtığımkitap sayfalarıııı bni savuruyodu dersimizi almıstık bundan sonra onlarla iletişim kurcaktık onlarla okucaktık özenleeeeeeeeeeee yırtmıcaktık onlarıııı bide onlara anlata bilsekkkkkk ardından bir kartal aldı çıkardı bizi yukarııı kartalın yemiydik artıkkk asağı düşmyi pşanlıyodukkk tam düşerken sıçrayarak uyandım yerimden ter olmustum güzel bir ders almıstım üstümü deyiştirdim ve kitap okumaya basladımm
Birgün akşam saat 7-8 gibi kardeşimle korkunç hikayelere bakıyorduk
Çok ürpertici olanlarda vardı dalga geçenlerde fakat yinede biz inanmıyorduk okuduklarımızın hiçbirine
Dalga geçiyorlar diyorduk
Sonra annem geldi odamıza bizim böyle şeyleri okuduğumuzu gördü ve kızdı
Babamada söyledi ikisi birden kızdı
Bu arada saat 11:30 falandı
Daha sonra benim salak kardeşimde "Abla ben korkuyorum" dedi
Bunu zaten annemler duyunca iyice kızdılar
Zaten bende kızdım
Okumasaydın içeriye gitseydin fa lan dedim
Saat 12 oldu herkes yattı
Herkes yatınca ben tekrar açtım
Açınca sayfa kendi kendine kapandı
Bir daha açtım yine kapandı
Sonra net gitti
Bende pc kapatıp yeniden açtım
Sonra açıp okumaya başladım
O an anlamadım ama belkide o sayfayı benim açmamı isstemiyordu beni düşünen biri
Sonra ben nerdeyse bütün hikayeleri okudum
Saat 2:30 3'e geliyordu
Uykum geldi pc kapattım ve ranzaya çıktım uzandım 10 dk
oldu
Bişeyler düşünürken ranza sallandı
Ben deprem olyor sandım
sonra benim içimi bir korku kapladı
Anlamıştım belkide olacakları
Bildiğim tüm duaları okudum
Duvara sırtımı döndüm çünkü korkuyodum sanki kapıya arkamı dönsem biri bişey yapacaktı
Öyle korka korka uyumuşum ben
Sonra biri beni dürtükledi
Ben uyandım ama gözlerimi açamıyorum
Kendimin bilincindeyim sonra gözlerimi yarım açtım hiç bişey yoktu
Ben tekarar dua ederek uyudum ve yine biri beni dürtükledi ben bu sefer hemen gözlerimi açtım
Etrafıma baktım
Pc masası sallanıyordu
Odamın kapsındaki süs sallanıyordu ve pencere açıktı
Pencereyi ben açtım mı açmadım mı bilmiyorum
Sonra tekrar dualar ederek uyudum ve çok korkunç rüyalar gördüm
Cinleri falan
Rüyamda cin beni kovalıyordu
Çok korkunç birgündü hatırlamak istemiyorum
Allaha emanet olun
Siz siz olun arkadaşlar benim yazımı okuduktan sonra başka okumayın gerçek olmadığına inansanız bile
!
Cemile nine dilencidir bir gün dilenirken kötü kalpli esra ve şeyma para kutusunu devirir o anda iyi kalpli sultan ve feyza cemile nineye yardım ederek onu evlerine davet ederler cemile nine yük olmayım der sultan ne yükü teyzecim der ve cemile nineyi evlerine götürürler ve ona çok iyi davranırnırlar aradan 15 gün geççer artık anne ve iki kız gibi olurlar cemile tnine ve kızlar çarşıya giderken esra ve şeymayı görürler onlar çok kötü durumdadırlar işten atılmnışlar onlarda cemile nineyi görmüşl er esra galiba bizde iyi olmalıyız der
şeyma ben asla iyi olmam der ve onları araba çarpar esra sakt kalır şeyma ise hakkın rahmetine kavuşur
SON
Bazilari Gercekdir Bazi Sitelerden Topladim + reppp verirseniz cok mutlu olurum
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul