Yalnız Mesajı Göster

Çiğ Etin Zararları

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çiğ Etin Zararları



Çiğ Etin Zararları
Shota Fujiwara isimli adam Sushi'yi çok seviyordu
Özellikle de çiğ balıklı sushi yemeyi



Günün birinde korkunç baş ağrıları başladı ve 3 yıl boyunca başı ağırdı
Her defasında migrendir diyerek geçistirdi fakat zamanla başı şişmeye başladı ve artık doktora gitmeye karar verdi
Analiz sonuçlarinda kafa derisi altında birşeylerin hareket ettiği görüldü
Dehşete kapılan doktorlar neşter ile adamın başındaki şişliği açtı
Ve sonuçta bu görüntüler ile karşılaşıldı









Bu tip kurtcuklar balık piştiği zaman veya buzdolabında 4°C ila 0°C arasinda 1 hafta saklandığı zaman ölürler

Çiğ köfte , Çiğ Balık , Çiğ Sucuk , Çiğ Salam , Çiğ Sosis severlere duyurulur

Çünkü bu tip parazitler her tür çiğ et'te bulunabilmekte !

Alıntı Yaparak Cevapla