Yalnız Mesajı Göster

Cinler Okumadan Geçmeyin

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cinler Okumadan Geçmeyin

Eski oturduqumuz evden taşınacaqımız qeceydi Arkadaşımla internetden sohbet ediyorduk Ve bana dediqi şey
Korkuyorum demesiydiÇöpten sesler qeliyorCinler miki?Napıcam qibi sorular sormaya başlamıştı Ve benimde
internetde o saatde tek online olan arkadaşım olduqu icin yatarsan qelirler demem olmuştuaradan bir kaç saat
sonra ben yatıyorum dedi ne olursa olsun cok uykum qeldi dediVE internetden cıkıp yattıBenimde o evde cok
anım qectiqinden dolayı uykum hiç yoktuBu cinleri Bir kaç ortamda duymuştum Ama sadece isim olarak Ve o qece
uykum olmadıqından dolayı İnternetden araştırmak istemiştimVe Google a cinler yazdımÖnüme qelen yazıları
okudumVideoları izledimokuduklarımdan en cok dikkatimi ceken şey ise KApı deliklerinden Ve su damlaması
ile eve qirdikleri olmuştuBir kaç saat sonra Uykum qeldi1katta oturuyorduk arkamızda bahçe vardı Ve perdeler
evden taşınacaqımız icin yoktuİçimi bir korku almıştı Ve ben odada tek kalıyordumNeyse kendimi toparlayıp
yataqa qirdimVe tam uykuya dalacaqım zaman aklıma kapı deliqi ve su damlama sesi qeldiBanyodan pat pat su
damlıyordu İçimde Acaip bir korku belirdiNeyse aradan bir vakit qeçtikden sonra uykum qeldi Ve tam uykuya
dalacaqım sırada arkamdan köpek hırlar qibi bir sesAklım o dakika qitmiştiVe bendede öyle bir cesaret
Vardırki Tek korkum AllahtırBöyle birşeyden etkileneceqim aklımın ucuna qelmemiştiO hırlama Sesi Tam
Arkamdaydı Cesaretimi toparlayıp tam arkamı döneceqim sırada KEndimden qeçmiştimSabah olduqu zaman uyandım
O qece birşeyler olduqunu anladımBabam Bana ekmek al dediqi zaman Tek allahtan korkan BenSabahın 9 unda
dışarıda herkez top oynarken SOkaklar cıvıl cıvılken O sokakdan yürümekden korkar oldum! Ekmeqi almak bana
Bir ömür qibi qeldiNeyse bu olayı atlattımAradan 2 Sene qeçtiBu olayların bittiqi zamanlarBir qece
Arkadaşımla sohbet ederken (annemde yanımda Bizi izliyor) birden ışık qittiışıqı kontrol etmek icin kalktım
ışıqı qeri açtım Ve Lambanın olduqu yerde Birşey belirdiAnnem o beliren Nesneyi qörünce Beni bırakıp kaçtı
Bense öyle kalakaldımBana bakıp 2-3 kelime etti Ve o kelimelerden aklımda kalan bir kelime vardıKendimi
toparlayıp annemin yanına qittiqimde annem bana başka bir qözle bakmaya başlamıştıTabi bunlar olurken kork
madıqımı düşünmeyinNeyse hemen internetden o kelimeye baktımkelimenin anlamı Müslümanları öldüren
bir katil anlamını taşıyorduTAbi bu o kelimenin israil anlamıTürkce anlamı yok! Annem,kardeşim,ben kücücük
odada yatmaya karar werdikBiraz sohbetden sonra yattık Tabi hepimizde hala olayın etkisi Ve büyük bir
korku vardıYattıkdan bir ara sonra Uyandım Ve su içme qereqini duydumSaat sabahın 5 i idi Mutfaqa qitmek
hiç istemiyordumAma sususlukdan öleceq qibi oldumTekrar cesaretimi toplayıp mutfaqa su içmeye qittim
Bir bardak suyumu aldımTAm icerken Arkadan bir El omzuma yaslandıO dakikadaki korkuyu belki kimse
yaşamamıştırSuyumu içtikden sonra Bana Korkma dediTAbi o sırada Salisenin qidiş şekli qibi kalbim atıyor,
Allaha yalvarıyor Ve korkudan aqlıcak duruma qeliyordumArkamı dönemedimARkama döndüqümde ise Süper
bir qüzellikde bir bayan bana bakıyorduHafif rahatladım Ama sabahın 5 inde kapı kilitliyken öyle bir kişiliqin
Evde olması tabiki normal bişi deqilbu olay aklıma qeldikce icim titret tüqlerim diken diken olurBaya bir konuş
tu30 dakikaya yakın bir süre konuştu ( konuştuklarımız bende kalsın ) Sabah olduqu zaman Anneme bu olayları
anlattımHemen cami hocasına qiderek durumu izah ettikCami hocası bir kaç şey söyleyip,Bir dua verdiCinler icin
özel yazılmış bir dua Biz bundan fotokopi cekerek her odaya 1 er sayfa koydukVe bir aradan sonra bana yardım
etmeye başladılarÖrneqin 2 sokak öteden Gelen arkadaşımın ismiAnnemin Bir kaç sırrı10 Tl nin şu arabanın
altında olduqu VsVs qibi şeyleri kulaqıma fısıldıyorlardıaradan 2 ay sonra Ben rahatsız olmaya başladım
Görülmeyecek rüyalar,yaşanmıcak olaylar vsvs qibi herqünüm aksion-macera-korku-qerilim Film qibi bir hayatım
olmuştuTekrar hocaya qiderek durumu izah edip kurtulmak istediqimi söylediqimde bana dediqi şu olmuştu
Evladım qeldilerse qitmezlerSen ölünceye kadar sana yardım eder eqer kötüyse qelenler Duvardan ters koşarak
üstüne üstüne qelirler demesi olmuştuVe bana qelenin iyi olduqunu sanmıştımTabi bana yardımları olduqu icin
iyi olduqunu sanmıştımGeldiqi zaman bildiqim duaların hepsini okuduqumda GitmiyorlardıEvet arkadaşlar
inanmaya bilirsiniz veya Allaha inanmıyorsun diyebilirsiniz Ama qitmiyorlar işteÇok araştırdım
her medyuma her hocaya qittimBazıları war diyorBazıları yokNeye inancaqımı şaşırdımKAfayı yediqimi
düşünmeye başlamıştımbu böyle baya qitti2-3 arkadaşıma qördüqümü söylediqimde dalqa qeçtiler
Ve odakika bir şey oldu ARkadaşlarıma şu kediye bakın dedimBaktılar baktılar bi zaman sonra kedi çöpe
qirdi VE arkadaşlarıma qidin çöpe bakın dedimAlaylı bir yüz ifadesiyle qidip baktılar Ve çöpde kedi yok
dediklerindeki yüz ifadesini unutamamARkadaşlarım Korktu Ben korktum herkez korkmaya başladı
Başımızdan HErqün bu konu hakkında türlü türlü olaylar qecior Ve herqün birazdaha korkmaya başlıyorduk
Ve bu olay yüzünden kalp krizi qeciren Ben hala cesaretimi toplayıp yüz yüze qelebiliyorumBirqün qece uykum
qelip uyumaya çalışırken kurtulmak istediqimi anlayan 3 harfli dediqimiz nesleler weya Allahın kulu diyebiliriz
Boqazıma sarıldılar Tam 9 saniye sürdüNeye uqradıqımı şaşırdımKAlp atışlarımı kimse tahmin edemez
Bir cocuk qibi anneeee babaaa diye baqırdımAnnemle babam odaya qeldiklerinde benim bembeyaz olmuş
suratımı qörünce ne oldu dedilerTAbi aradan baya bir zaman qeçmiş Ve qörüştüklerimi Bilmiyorlardı
Tekrar anlattım Anne baba böyle böyle diyeVe o qece annemle beraber yatacaktımBu arada yaşım 18
Bir cocuq qibi annemin yanında yatma ihtiyacında bulundum Belki qülebilirsiniz ama İStersen 40 istersen 20
yaşında ol korkmam demekle olunmuyorVe o korku Hiç bir yerde yok her neyse annemle aynı odada yatarken
Bir siqara yakıp olayın etkisini üstümden atmaya calısıyordum o dakika Anneme icimde kötü bir his var dedim
Annem korkmaya başlamışken odanın ışıqı birden söndüAnnemle cok korkmuştukBişeymi qelicek ? ne olucak ?
niye bu ışık söndü ? qibi sorular sorarken annemle mutfaqa qidip mum alma kararı werdikNeyse kendimizi
toparlayıp o mumu aldık odaya qeri döndük ve yaktıkOdanın her yeri mum ışıqı olduVe bilirsiniz mum ışıqı
duvara wurduqunda ışık sallanırO dakika tavanda Bir yuvarlak siyah bir leke belirdiannemle oraya baka kaldık
yarasa qibi birşey dönüp duruyorduhızlanmaya başladıqında annemle ben hızlıca o odayı terk ettik hemen
babamın yanına qittik ve olayı anlattıkBabam korkmaya başladıartık evdeki herkez tedirqin ve korkar olmuştu
bu olaylardan sonra 100 yaşında bir hoca buldumVe bu konular hakkında bilqili idi Hocaya bir muska yazdırdım
yazması 5 saatini aldıBana dediqi şuyduGelirler qörünürler ama dokunamazlarVe uzun bir zamandır bu muska
hep boynumdadırhocanın dediqi qibide oldugöründüler ama dokunamadılarŞimdi ise her qece yatarken
qelicekmi korkusuyla yaşıyorumGündüzde olsa akşamda olsa korkuyorumVe inanılmaz bir korku ile yüz yüze
qeliyorumARkadaşlar Bir düşünsenize Korku filminde ışıklar sönüyorKArşınıza insan olmayan Bir varlık qeliyor
Ve odada teksinizSİz napardınız ? Korkmam diyen arkadaşlarım böyle bir şeyin olması imkansız diyen arkadaşlar
Size soruyorum Eqer bunlar Varsa Ve yaşadıklarımın hepsine inanmayabilirsinizSize Tek söyleyeceqim ÇOk merak
iyi deqildirBunu yaşayarak öqrendimTekrar ediyorum Ben bu yazıda Geçen her cümleyi yaşadımİnanmayabilir
Sinizİnanmayan arkadaşlara burdan sesleniyorumYa Var iseler,Ya Sizede benimki qibi Gelseler
Ne yapardınız?

ALINTIDIR

Alıntı Yaparak Cevapla