Yalnız Mesajı Göster

Uzaylı Gelmiş, Müzeyi Gezmiş Birde Not Bırakmış....

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Uzaylı Gelmiş, Müzeyi Gezmiş Birde Not Bırakmış....

ilginç bir haber gerçekten ende okuyunca araştırdım ufak çaplı bak bunları buldum konuyla ilgili:

cnnturk'e de haber olmuş olaydır:

Denizli'de uzay bilimlerine olan ilgisi nedeniyle 'UFO'cu' işadamı olarak tanınan Osman Nuri Sözkesen, 15 yıl önce Denizli'de bulunan UFO Müzesi'ni ziyaret ettiği iddia edilen 'Miganu Galaksisi Sitiyna' gezegeninden Mehmet Duhan Mel ile internet ortamında mesajlaştığını iddia etti

Yerel bir televizyonda programa katılan işadamı Osman Nuri Sözkesen, jandarmanın da soruşturma yaptığı, ilginç ziyaret olayından sonra uzaylı Mehmet Duhan Mel'in müzedeki deftere hotmail adresini bıraktığını, kendisinin de bu adrese mail attığını ileri sürdü

Mel'in bıraktığı mail adresine, Türkçe "Sen dünyalısın, bizi kandırıyorsun" diye yazdığı bir elektronik posta attığını belirten Sözkesen, daha sonra bu adresi merkezi istanbul'da bulunan Sirius Uzay Bilimleri Derneği Başkanı Haktan Akdoğan'a gönderdiğini, Haktan Akdoğan'ın Mel ile iletişim kurmayı başardığını söyledi

Programda endirekt yollarla uzaylılarla iletişim halinde olduğunu söyleyen Nuri Sözkesen, bu yolların neler olduğunu açıklamadı

Sözkesen, 14 milyar ışık yılı uzaklıktan gelen bambaşka bir galaksiye ait olduğunu söyleyen uzaylı Mel'in, müzedeki tüm materyalleri bir bir incelediğini belirtti

Sözkesen, şöyle konuştu:

"Bu haber ilk defa basına yansıdığı zaman, hiçkimse bana inanmadı Herkes bunun bir reklam malzemesi olduğunu iddia etti Ama işin aslı böyle değil

Bu olaya şahit olan iki güvenlik görevlisi ve Ege Üniversitesi'nden gelen, o anda müzeyi ziyaret etmekte olan karı - koca iki profesör var

Uzaylı bir süre dolaşıp, bilgi topladıktan sonra müzede bulunan anı defterine görüşlerini, müzeyi çok beğendiğini yazmış ve kendimi evinde gibi hissettiğini yazmış

Daha sonra güvenlik görevlilerimizin yanına gelerek iletişim bilgilerini doldurmuş Güvenlik görevlilerimiz Mel'in simsiyah gözlerini görünce paniğe kapılmış Ve daha sonra uzaylı kaçmaya başlayınca diğer arkadaşlarımız uzaylıyı kovalamaya başlamış Ve uzaylı, yolun karşısına geçerek ortadan kaybolmuş"

+rep geliyor yakala güzel paylaşım

Alıntı Yaparak Cevapla