Konu
:
Rüya İçinde Rüya !(Kabus Gibi)
Yalnız Mesajı Göster
07-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bu gördüğüm Rüyayı (Kabusu) Daha öncede Burda Yazmıştım
Ama O forum
tr de olduğu için tabi kapandı gitti
Burda Tekrar Anlatmak Ve Yorumlarınızı paylaşmak istiyorum
Arkadaşıma gitmiştim saat öğlen 5 gibi ve biraz oturduktan sonra benim uykum geldi ve biraz uzanayım dedim
Arkadaşın yatağı duvar kenarında ve ayak ucu tarafında pencere var
Bilgisayarıda yatağın yanında arkadaş bilgisayaroynamaya devam ediyordu en son
Ve uyumuşum
Uyandım
Ev Gereğinden fazla kalabalıktı birsürü insan vardı ortalıkta ve ev çok temizdi garip bi müzik çalışıyordu durup dururken ortadaki sarışın bi hatunla dans falan ettim sonra tuvalete gideyim dedim normalde 4 metrekare olması gereken tuvalet yaklaşık 10 metrakare falandı ve duvarlarda halılar falan vardı hamam gibi
ve UYANDIM
arkadaşım hala bilgisayar oynuyodu
Normal bi şekilde bütün rüyayı ona anlattım ve tam lafım biterken Odaya Birsürü İnsan girdi
Ve UYANDIM
Arkadaşım bilgisayar oynuyordu
Bu sefer biraz daha heyecanlı bi şekilde gördüğüm rüyayı anlatmaya başladımki odanın kapısı açıldı ve birsürüinsan içeri girdi müzik flan başladı
Ve cep Telefonum çalışına UYANDIM
Arayan annemdi telefonu açtım
"Evleneceğin kız hazırevleneceksin" dedi
Ve UYANDIM
arkadaşım bilgisayar oynamayı bırakmış sırtını duvara vermiş yatakta oturuyordu
Büyük bi heyecenla rüya içinde rüya gördüğümü anlatmaya başladım ama sözüm bitmeden kapı açıldı bi içeri 6-7 kişi girdi
hepsinin kuçağında küçük çoçuklar vardı ve bütün çoçukların yüü gözü kan içindeydi ama hepsi salak salak sırıtıp gülüyorlardı
arkadaşıma dönüp "nolmuş bunlara dedim" ona "merdivenden düşmüşler" diye cvp verdi
ve UYANDIM
yatakta yatıyordum hava kararmıştı arkadaşımda yanıma uzanmış oda uyumuştu
ama ben bi türlü uyandığıma inanamıyordum içimden hala "acaba hala rüyamı görüyorum yoksa artık uyandımmmı" gibi düşünceler geciyordu
yavaşca kafamı yana cevirip arkadaşıma baktım ve hiç beklemediğim bi şekilde Arkadaşım kafasını bana kızlıca cevirip bütün suratı değişip iğrenç bi gülüş attı (hayatımda ben böle korkunç ve ürpertici bi gülüş duymadım) ve ben çok hızlı bi şekilde kafamı cevirdim ve kendi kendime "hala rüyadayım haya rüyadayım" diyerek kendimi avutmaya çalıştım
bir müddet durduktan sonra korkarak tekrar baktım arkadaşıma gene aynı şekülde aynı gülüşü attı
ben gene kafamı çevirdim ve kendimi teselli etmeye çalıştım
15-20 dk sonra tekrar baktım bu sefer normaldi hiç bişey olmadı
büyük bi korkuyla arkadaşımı uyandırıyaım dedim dürtmek için elimi kıpırdatmaya çalıştım ama olmadı hiç biyerim kıpırdamıyordu
bu tür şeylere halk arasında "karabasan" deniyo bende daha önce yaşadım için sakin oldum biraz daha durdum ve tekrar uyandırmayı denedim ve sonunda hareket ederk arkadaşımı dürttüm ve uyandırdım
sonunda herşey bitmişti
Artık UYANMIŞTIM
Ama bu olaydan sonra 1 hafta uyuyamadım
B]
Not : Birşey kafamı kurcalıyor
ben yatarken arkadaşım oturuyordu
rüya içinde uyandığım bir sefer yukardada bahsettiğim gibi(bana o kötü sırıtışı yaptığı sıra) arkadaşım benim gibi yanıma yatıp uyumuştu
bütün rüya bitip ben uyandığımda arkadaşımda yanımda benim rüyamda gördüğüm gibi uyuyordu
ben madem uyuyordum (arkadaşımın bana sırıttığı an ) Onun uyuduğunu nasıl bilipte rüyama o şekilde yansıttım
eğer rüyama yansıtmamışsam arkadaşım bana kafasını cevirip sırıttığı sırada uyumuyorum demektirki bunu düşündükce hala çok korkuyorum ve ürperiyorum
)
Bide şey duymuştum rüya içinde en fazla 4 kere uyanalabiliyomuş
ben 4 ten fazla uyandım
Bu rüyayı gördüğüm gün hiç bi alkollü içki içmemiştim
kafam gayet normaldi
yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum TEŞEKKÜRLER
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul