Konu
:
Ufoların Sırrını Çözdüm Gibi Bakmayan Kalmasın...
Yalnız Mesajı Göster
07-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Degerli arkadaslar ,
bir sene önce national graphicde mühendislerin yeni bir metal cesidi ürettiklerini izlemis,agzim acik kalmis sasirmistim
zira bu yeni metal celikten 100 kat saglam,ama 100 kat daha hafifti
öyleki bu yeni metalden olusturulan elma büyüklügündeki bir tavla zari suya atildiginda suyun üzerinde bir sünger gibi yüzüyor ve asla batmiyordu
ufolarin yufka inceligindeki metal yüzeyinin bu maddeden olusabilecegi aklima iyice yatmis ama konuyu nasil acacagimi bilememistim
cünki ufalarin ucmasini saglayan motorlar hakkinda kimsenin bilgisi yoktu
PEKI UFOLARIN MOTORU NASIL CALISIYOR?
bunun üzerine cok düsündüm arkadaslar
bu teknigi olasi kilacak bilgi bizde yokmus gibi görünsede aslinda cok basit bir teknikle uctuklarini anlamam uzun sürdü ve hatta öyleki bu cihazlar yada ufolar adi neyse cok ilkel bir teknikle öyle baska dünyalardan gelen degil dünyadan olan bir teknikle uctuklarini söylemek zorundayim
benim inancim suki ufolarin büyüklügü nekadar olursa olsun iki kisinin bu cihazlari rahatlikla havaya kaldirabilecek kadar hafif olduklari
durum böyle olunca ufolarin icindeki hava keselerine helyum gazi dolduruldugunda cihaz havalaniyor,keselerdeki helyum bosaldiginda ise cihaz assagiya iniyor
PEKI UFOLAR NASIL ILERI GERI SAGA SOLA GIDEBILIYOR?
bunu saglayan ufolarin icinde olan bir vantilator benzeri pervane
bu pervane saga yattiginda cihaz saga sola yattiginda ise cihaz sola gidiyor
PEKI ELEKTRIKLE CALISAN BU PERVANE GÜC KAYNAGINI NERDEN ALIYOR?
Amerikanin öyle süper piller kesfettigi falan yok
ama sessiz calisan motorlar üzerine calismalari oldugunu idda ediyorum
insansiz casus ucaklarin amerikanin isgal ettigi ülkelerde kendini belli etmeden ucmasi ve hedefleri vurmasi icin böyle calismalar olduguna eminim
bir ara amerikada hükümetin cok katli binalardan olusan sitelere ufak atom reaktörleri hediye edecegini böylelikle enerji sorununu cözmeyi planladigini okumustum
bu ufak reaktörler bir ev firini kadar olan enerji uniteleri
öyleki büyük termik santralleri minyatürü adeta
neticede nükleer deniz altilarda bu sistem kullaniliyor
ufolarda neden olmasin
newyork ufosunun arkasindan neden duman cikiyordu dersiniz?
HAVA KESELERINDEN BOSALTILAN HELYUM KESELERE TEKRAR NASIL DOLDURULUYOR?
helyum ufonun icinde bulunan iki ufak tanktaki kimyasallarin karistirilmasi suretiyle olusturuluyor ve aninda keselerin icine pompolaniyor
tabi tüm bunlar otatmatik sisitemler araciligi ile panel üzerindeki dügmeler basilmak suretiyle cok hizli bir sekilde yapiliyor
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul