Konu
:
Korkunç Ve Yaşanmış Hikayeler
Yalnız Mesajı Göster
07-13-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
arkadaşlar bu olay başıma gelmeden böyle şeylere gülüp geçerdim size yaşadıyım deneyimlerden bitanesi anlatıyım bizim ikitane köpeğimiz vardı oazamanlar bigün evde tek başımaken bilgisayarımda film izliordum köpeklerimin ikiside ayak ucumda yatıyorlardı film güzel olduyundan dolayı filşme odaklanmıştım bi süre sonra köpeklerim kafalarını birden kapıya dikti ve sanki birisi gizli gizli eve girmişte onu takip ediorlar gibi bakmaya başladılar sonra kapıyı açtım etrafa baktım ama kimseler yoktu avlamaları devam etti ne yapsam susmadılar bende fazla üstünde durmadım film izlemeye devam ettim sonr gözüm kolidora takıldım yemek salanun kapısı aralıktı ve ohan gördüklerimin adımın mert olduyu kada gerçek olduyunu bilordum siyah bi köpek kapının önünda duruyordu aynı şu polis köpekleri vardırya kurt köpekleri aynı onun gibi simsiya ve gözleri kırmızıdı ve ben dona kaldım kalbimin yerinden çıkıcanı znannettim köpeklerim emen yatamın altına kaçtı sonra gözlerimi kapadım tekrar açtım ağla ordaydı sonra salona gittiği gördüm elime hoklava aldım içeri koştum ve hir birşey görmemedim bu köpek heyer hayalet değilse nasıl gedi biz apartmandayız 4
kat köpeğin içeri gelmesi için apartman kapsının açık olması o ağır kapıyı açması ve bizim kapnında açık olması gerekiordu apartmanda bizden başka kimseni köpeği yoktu zaten yasaktı köpek beslemek bizim köpelerimiz küçük olduyu için bişi demiorlardı zararsız olduklarından bu ilk deneyimimde daha sonraları daha kötüleşti evdeki diğer bireylerinde benzer olaylar yaşadıklarını öğendim insan fgürleri gölgeler ayak sesleri ne yaptıysk gitmedi çağreyi evi değiştirmekte bulduk ve herşey normel döndü köpeklerimişz bile köpekerlimiz çok saldırgan olulmuşlardı uysuz süreklide hasta oluyorlardı daha bir çok olay yaşadım o evde
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul