Konu
:
Cilt Güzelliği İçin Neler Yapılmalı
Yalnız Mesajı Göster
07-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Cilt Güzelliği İçin Neler Yapılmalı diye merak edenler için hazorlanmış bir yazdır size oldukça faydalı olacağını düşünüyorum
Cilt bakımı için bir çok ürün olmasına karşın bunları bir çoğu pek etkili değildir
Bir kısmı ise gerçekten etki gösteriyor
Ben size çok daha pratik ve basit bir çözüm önereceğim tüm ürünler boşverin hem pahalılar hemde söylediğim kadar etkili değiller
Cilt güzelliği için kullanmanız gereken
Damla Sakızlı Güneş Yağıdır
Bu yağda öncelikle kimyasal karışım yok ve damla sakızının antiseptik ve besleğici etkisi ise cilde çok iyi bakım sağlıyor
üründe çok ucuz ben 3 ay düzenli kullanımda çok fazla fark gördüm ve cilt problemin uzun süreden beri olduğundan denemediğim ürün kalmadı ama bu ilk başta inanmama rağmen sonucu görünce inanamadım
Heryerde pek çok markanın ürettiği bu ürünü bulabilirsiniz
1)
Bir adet limon suyu ile iki adet elma suyunu karıştırıp üzerine yarım çay bardağı zeytin yağı ve yarım çay bardağı süt ilave edip kaynatın
Biraz koyulaştıktan sonra ocaktan alın ve soğutup cildinize yumuşak hareketlerle masaj yaparak uygulayın
Bu karaşımla haftada iki defa yapacağınız cilt bakımı cildinizdeki lekelerin gitmesini sağlayacaktır
(Bu maskeleri akşamları uygulamanız önerilir güneş ışığından korunmak için)
2-)
Rendelenmiş yarım limonun kabuğuyla 1 yumurtayı krem kıvamına gelene dek karıştırın ve banyo yapmadan 1 saat evvel cildinize iki günde bir uygulayın
Kuru Cilde Sahip Olanlar İçin Harika Bir Maske
1 adet havucu rendeleyip içine yarım fincan limon suyu ile bir fincan kadar nar suyu katıp kısık ateşte 15 dakika kadar karıştırarak ısıtın
Karışımın suları çekilecektir
Suyu çekilince içine bir fincan ekşimiş süt ilave edin ve yaklaşık 5 dakika daha ısıtın
Son olarak soğuduktan sonra içine krem kıvamına gelene kadar bal ve mısır unu katıp cildinize uygulayın
Yarım saat sonra cildinizi ılık su ile yıkadığınızda farkı farkedeceksiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul