Yalnız Mesajı Göster

İşte Atatürk'ün Banka Hesabı

Eski 07-12-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İşte Atatürk'ün Banka Hesabı

osmanlı patişahının kaçıp gittiği bir ülkede tarumar olan bir milleti bir araya toplamayı başaran bitmiş tükenmiş bir milletten şimdiki güçlü türkiyeyi oluşturmuş eksileriyle artılarıylaoda bir insandıtıpkı bizler gibiyani hata insana mahsus bir şeydir hatasız kul olmaz olamazözlemi duyulan osmanlı pılıyı pırtıyı toplayıp kaçarken Atatürk bitmiş bir milleti bir araya toplamaya çalışıyorduya istiklal ya ölüm diyordu

ben kendi şahsıma aşırı dinciyimdir ALLAH tan başka kimseyi tanımam ALLAHı unutmama sebeb olacaksa şayet peygamberi bile tanımam

bir millet neye müstehaksa ALLAH o milletin başına o millete uygun idareciler getiriratatürkte kendiliğinden gelmemiştir ALLAH öyle irade buyurmuştur ki oda bu millete idareci olmuşturhatalara gelince osmanlı patişahlarının yapmış oldukları hatalar yokmudurmalları mülkleri ?zaten hazineler ellerinin altında deyilmiydi?sayısız cariyeler?taht vürüsü yüzünden kendi kanlarından olanları katledenler?dönen entrikalar? ihanetler?onlar sütten çıkma ak kaşıklarmıydı?

yönetimde adalet sisteminin çökmesi 4 halife döneminden sonra başlamıştırsonra gelenler ise biri 3 lira yemiş diyeri 5 lira

ben Atatürkü ALLAH için seviyorum zira ne olursa olsun ona bir vefa borcumuz varo insan ahirete intikal etmiş varsa bir suçu hesabını görmeye ALLAH kafidirvefa göstermeyenler en azından su i zandan vazgeçseler

Alıntı Yaparak Cevapla