07-12-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk'e Yalakalıkta Sınır Tanımayanlar
єfмєяι Nickli Üyeden Alıntı
Hasa, bu ne buyuk cahillik boyle, birde hepsi birer unlu sair yazar olacaklar  Allah islah etsin hepsini, içimden boyle bir duada etmek gelmiyor ama hadi neyse  Gunumuzde Ataturk'e ezan veya herhangi bir sey yazmalarinada gerek yok, malesef çogu kisi ona bu tur seyleri yazmadanda, konusmalariyla ve ona duyduklari hayranlikla onu ilahlastirabiliyorlar  Ben onun yaptigi islerde ne ilahlastirilacak ne de ovunulecek birsey goremiyorum açikcasi  Su anda ne yapiyodur acaba merak ediyorum yok aslinda dusunmek bile istemiyorum  Paylasim için tesekkurler, bazilarina ibretlik olur insaAllah, Rabbim kimseyi bu tur korluklere dusurmesin  Amin
İlahlaştırmak çok yanlış ama ''övülebilecek bir yer göremiyorum'' ifadesi hiç de doğru değil  Söyler misiniz bana,Osmanlı işgal altındayken İtilaf Devletlerine baş kaldıran kaç tane paşa vardı? Mustafa Kemal,Kazım Karabekir ve bazı komutanlar İşgallere karşı direnişi örgütleyen,mitingler düzenleten,protestolar yaptıran,Anadolu halkına işgalleri duyuran,Milli Mücadeleyi destekleyen kişilerdi  Bu zaferi iyi komutanlarla ve her şeyden önemlisi halkımızla kazanmadık mı?
Şimdi bunlardan sonra gelip ''ben övünebilecek bir şey görmüyorum'' demek ne kadar doğru sorabilir miyim? Atatürk'ü sevmek zorunda değil tabi ki kimse ama gözünü kapatıp bunları görmemek de çok yanlış 
|
|
|