Yalnız Mesajı Göster

Atatürk'e Yalakalıkta Sınır Tanımayanlar

Eski 07-12-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Atatürk'e Yalakalıkta Sınır Tanımayanlar

єfмєяι Nickli Üyeden Alıntı

Hasa, bu ne buyuk cahillik boyle, birde hepsi birer unlu sair yazar olacaklar Allah islah etsin hepsini, içimden boyle bir duada etmek gelmiyor ama hadi neyse Gunumuzde Ataturk'e ezan veya herhangi bir sey yazmalarinada gerek yok, malesef çogu kisi ona bu tur seyleri yazmadanda, konusmalariyla ve ona duyduklari hayranlikla onu ilahlastirabiliyorlar Ben onun yaptigi islerde ne ilahlastirilacak ne de ovunulecek birsey goremiyorum açikcasi Su anda ne yapiyodur acaba merak ediyorum yok aslinda dusunmek bile istemiyorum Paylasim için tesekkurler, bazilarina ibretlik olur insaAllah, Rabbim kimseyi bu tur korluklere dusurmesin Amin

İlahlaştırmak çok yanlış ama ''övülebilecek bir yer göremiyorum'' ifadesi hiç de doğru değilSöyler misiniz bana,Osmanlı işgal altındayken İtilaf Devletlerine baş kaldıran kaç tane paşa vardı? Mustafa Kemal,Kazım Karabekir ve bazı komutanlar İşgallere karşı direnişi örgütleyen,mitingler düzenleten,protestolar yaptıran,Anadolu halkına işgalleri duyuran,Milli Mücadeleyi destekleyen kişilerdi Bu zaferi iyi komutanlarla ve her şeyden önemlisi halkımızla kazanmadık mı?

Şimdi bunlardan sonra gelip ''ben övünebilecek bir şey görmüyorum'' demek ne kadar doğru sorabilir miyim? Atatürk'ü sevmek zorunda değil tabi ki kimse ama gözünü kapatıp bunları görmemek de çok yanlış

Alıntı Yaparak Cevapla