Yalnız Mesajı Göster

Erkeklere Söylenmemesi Gereken 10 Şey

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

1-Erkeklere asla eski eşiniz ya da sevgilinizden söz etmeyin O da bunu böyle yapardı derseniz bittiniz Bundan nefret eder

2-Yolda izde bir kız gördüğünüzde sakın haa bak güzel mi diye sormayın Arada kalacak ve onu yalana teşfik etmiş olacaksınız Sinir olur

3-Kilo aldığınızı hissettiğinizde asla ona sormayın Ona ne sizin kilonuzdan Kilo aldığınızı düşünüyorsanız kilo verin ama bunu onda sürekli sorup da onu bunaltmayın Hiç sevmez

4-O tv izlerken ya da maç seyrederken yamacına gelip de güncel olaylarınızdan ve dertlerinizden bahsetmeyin Asla dinlemeyecektir Dinliyor gibi yapar ama aklı sizde olmaz

5-Aranız bozuk ya da o an suratınız düşük Geldi sordu -hayatım nasılsın ?- İyiyim, deyip kafanızı çevirmeniz ya da boşver ya demeniz onu deli eder Birdaha sormaz bile

6-Onun yaptığı bir şeyi siz de yapmaya çalışmayın Sen yapıyorsun ben yapsam nolur demeniz yine onu sinir eder Onu sıkmak istemezsiniz değil mi?

7-Annesini ona kötülemeyin ya da sık sık senin annen şöyle senin annen böyle demeyin O kadın onu doğurdu büyüttü Ne var yani annesini sevmiyorsanız bile saygılı olun

8-Hadi bu defalık git demek de onu bunaltır Arkadaşlarının yanına gitmek için sizden izin alıyormuş gibi bir hava yaratmayın Sizden soğur

9-Sence ben güzel miyim ? İşte bu soru onu sinir etmeye yeter Sizi güzel bulmasa sizle olur muydu ?

10-Cinsel organın küçük İşte bunu dediğiniz an bittiniz

Alıntı Yaparak Cevapla