Konu
:
Anlayışlı Erkek Nasıl Olunur
Yalnız Mesajı Göster
07-12-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Küçükken annenizden gizli ütü yapmaya çalışırken elinizi yaktınız ve bu sizde bir travmaya neden oldu
Olmaz olmaz demeyin canım oldu işte
Artık asla ütü yapmak hatta ütüye dokunmak istemiyorsunuz
Gerçi hiçbir ev işi ile aranızın pek iyi olduğu söylenemez ya neyse
Eşiniz bu duruma anlayış gösterip, hayatınızın sonuna kadar ütüye elinizi sürmenizi engelliyorsa anlayışlı bir erkektir
Onu salonda çok sevebilirsiniz n Yemek yapmanın sizin duygusal dünyanızı alt üst ettiğine inanan her erkek fena halde anlayışlıdır
Bulursanız sakın kaybetmeyin
Mümkünse mumyalayıp saklayın
Onu hem mutfakta hem salonda seviniz
n Hayat kadınlar için iyice zorlaştı
Kadın sağlığını korumak için tek eşli yaşamak , aynı adamla bir yastıkta kocamayı beceremeyenler içinse, çok dikkatli olmak şart oldu
Romantik bir akşam yemeği sonrası sizi eve bırakan adama, kahveleri içip bir miktar fingirdedikten sonra, “Sevgilim önce bir ürologa gidip bütün testlerini yaptırmanı istiyorum seninle ancak öyle sevişirim dediğinizde tıpış tıpış giden adam anlayışlı erkektir
Onu evin verandasında sevin
n Eski sevgilisi ile küs kalan buna rağmen sizin eski kırıklarınızla görüşmenizi engellemeyen erkek anlayışlı erkektir
Öyle birine rastlarsanız, sabah akşam takdir ediniz
Onu otoparkta bahçede halka açık umumi her yerde seviniz
n Her sabah uyanır uyanmaz size süt ısıtıp kahvaltı hazırlayan erkek anlayışlı erkektir
Tabi bunun yataktaki zamansızlığı ile bir ilgisi varsa durum değişir
Siz yine de bu adamı hayatınızın bir noktasında tutun
Bir TSM korosu plağı alıp “Aman geç kalma erken gel şarkısını” evde sık sık çalmayı ihmal etmeyin
Onu her daim seviniz
n Kış tatili kavramına inanan sene de üç kere tatile çıkmaktan hoşlanan adam anlayışlı erkektir
Onu evin arka bahçesinde, itina ile seviniz
n Günde beş kere aramanıza aldırmayan size fırça kaymayan her telefonunuzu gülümseyerek açan adamı evinizin dışına çıkartıp mümkünse sokakta seviniz
n Beni hiç anlamıyorsun, sen beni hiç sevmiyorsun demenize rağmen sizi terk etmeyen adamı dünyanın her yerinde seviniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul