Konu
:
Bir Kelime Ne Anlatabilir
Yalnız Mesajı Göster
07-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
arkadaşlar çok saçma gelebilir biliyorum ama geyik sayfasındaki saçmalıklardan etkilendim ve gerçekten denemek istiyorum
bir kelime ne anlatabilir?aynı sözcük iki farklı psikolojide ne demektir?akıldan geçenle ağızdan çıkan yada karşı tarafın duyduğu bir midir vs vs
buraya bir şiir yada söz duygulu bişi yazalım ve aynı cümleden farklı insanlar ne anladıklarını yazsınlar ne hissettiklerini
biliyorum yaşam hikayesi falan değil ama geyik sayfasına baktığımdada ilkokul seyiyesine yakın buldum çoğu konuyu o yüzden buraya yazdım
ilk kelimeleri ben yazayım başlayalım sonra başka bi arkadaş farklı bi kelime yazabilir
yıllar önce doğmuşum,sen gelmeden önce beni sevmeden
çocukluğunu bilirim senin en haşarı hallerini bilirim gizli gizli bakışmalarını,senin bile haberin yokken sevdiklerini bilirim
çiçeğine koyduğun ismi,aranızdaki gizli sırları paylaşamadığın ortaklıklarını bilirim
neden ağladığını gidenlerin ardından,gittikleri için değil kaldığın için üzüldüğünü bilirim
isteklerini,ve birçok şeyi yetinmek uğruna sevdiğini
kendi korkularını başkalarına nasıl cesaret yaptığını nasıl ödüllendirdiğini onları korkularınla
etrafında olan herşeyin aslında senin olmasını istediğini elde edemediğin kadar istediğini
en uygun açıklamaları yaptığın zamanlarda gerçekleri bilirim,ve hep acır bi yanım,bu yüzden ortağım yalanlarına
neden yanımda olduğunu neden mecbur olduğunubilirim ve asla istediğimi alamayacağımı verebileceğin en iyi şeyin herşeyi tekrar etmek olduğunu bilirim ve sen herşeye rağmen beni hiç bir şey bilmiyor sanırsın
bu benim yazdığım bişi kendimden başladım çünkü ben ne demek istediğimi biliyorum,kendi yazımla anlatmayı becerip beceremediğimi yada kelimelerin nerelere gittiğini daha iyi anlayacağımızı düşündüm
eğer buraya yakışmazsa lütfen yerini değiştirmeyin (kaydırmayın)bunun yerine silerseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul