Yalnız Mesajı Göster

Geri İstiyorum

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Geri İstiyorum

Daha dün gibi her şey gözlerimin önünde…

Evin önündeki çimenlerde yuvarlanışım,bisiklet zincirlerini düzeltmeye çalışırken yağ içinde kalan ellerim,her ev anahtarını kaybettiğimde apartmanın önündeki masum duruşum,markete diye çıkıp saatlerce dışarıda oynayışım,karşı yoldan topladığım çiçekleri kapı kapı dolaşıp satışım,sokaklarda amaçsızca öylesine koşuşum,bitmeyen bir bisiklet sevdasıyla sabahtan akşama kadar bisiklet sürüşüm hepsi hepsi gözlerimin önünde…

Büyümeyi ben zevkli bir şey sanırdım ama öyle değilmişBüyürken bunları ve bunlara benzeyen birçok şeyi teker teker kaybediyorsunuzTeker teker hepsinden vazgeçiyorsunuz Vazgeçtiğim şeylerin sayısı her geçen gün artıyorVe ben onları her geçen gün daha çok özlüyorumBisikletimi tamir ederken yağlanan ellerimi,çiçek satmayı,boncuk yapıp yer parası vermeden yaşlı amcaların yanında boncuk satmayı,arkadaşlarıma diye ördüğüm keselerin yarısının deliklerden oluşmasını,masumca seni seviyorum demeyi ve o an gerçekten öyle olduğuna inanmayı,hayatın oyuncaklardan oluştuğunu sanmayı,okulda lavaboya diye çıkıp diğer sınıfların kapısını çalıp çalıp kaçmayı,sek sek,saklanbaç,koşturmaca,yakartop, oynamayı özledimBen bunları ve bunlara benzeyen bir çok şeyi çok özledimBüyürken bu kadar şeyi feda ettim ve feda etmeye devam ediyorum

Biliyor musunuz???Ben büyümek istemiyorumDaha fazla şeyden vazgeçmekte istemiyorumHatta vazgeçtiklerimi de geri istiyorumBana onları geri verin!!!

Özge Gel

Alıntı Yaparak Cevapla