Yalnız Mesajı Göster

Abi Valla Para Evde

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Abi Valla Para Evde

Sanırım ilkokul 5teydim
Sabahçıydım ve çok iyi hatırlıyorum Cuma günüydüSınıftan da kankimle döner yemeye gidecezNe bilim küçüklükten olsa gerek o zaman lüks geliyo gibi bişeydi yani her zaman yaptıgımız bişey değildi

Neyse abi önce evlerimize gittikÖnlükleri cıkardık kitapları felan bıraktıköğlenden sonra da saat 13-30 felan diyim arkadasla bulustukneyse indik bizim çiftlik caddesine girdik Çalıkuşu Döner salonuna Ohh misis tabiDönerler gelmiş kolalarımızı içiyoruz

Tabi sıra geldi İşletmecinin mis olma sırasıArkadaşım sağlam cıkardı parayı verdiBende tabi cıkarıp vereceğim parayı ama o da ne ulen cepte bi kurus yok adama basladım abi vala ben paramı evde unuttum şöyle böyle YOk adam inanmazTamam abi ben 1 saat içinde getircem dedim paranı
Tabi benim gibi bu hale düşen bir cok insan görmüştür ve dediği laf aynen "" yegenim tamam tamam biz senin gibi cookkk gördük"" len nasıl utandım nasıl utandım

Meğersem paramı okulda giydiğim pantolonumun içinde unutmusum Oradan cıktıktan sonra ilk işim eve gitmek ve cebimdeki parayı alıp oraya götürmek oldu ee döner yemeyi bu kadar heyecan yaparsam olacagı budur tabi

Aklıma geldikce gülerim hala aklıma geldiğimde cok güldügüm hikayelerimden biri

Böyle bir hikayem işte

Alıntı Yaparak Cevapla