Konu
:
Kızarmış Hayalet
Yalnız Mesajı Göster
Kızarmış Hayalet
07-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kızarmış Hayalet
KIZARMIS-(Terbiyeden-Yoksunum)- HAYALET
Bu-(Terbiyeden-Yoksunum)- öykü Yeni Zelanda'dan Kay Martin' e ait:
Akşam-(Terbiyeden-Yoksunum)- yemeğine arkadaşlarını çağıran Kay, yemekten önce küçük bir aperatif-(Terbiyeden-Yoksunum)- hazırlarken bir tavuğun acı acı bağırdığını duyar
Sesin-(Terbiyeden-Yoksunum)- nereden geldigini merak eden Kay bahçeye çıkar
Bahçede bir şey göremez
Ancak-(Terbiyeden-Yoksunum)- ses daha yakınlardan, hatta mutfaktan gelmektedir
Giderek-(Terbiyeden-Yoksunum)- yükselen sesin kaynağını keşfettigi zaman tüyleri diken diken olur
-(Terbiyeden-Yoksunum)- Kızarmasi için fırına yerleştirdiği tavuktan çığlık çığlığa sesler gelmektedir
"O anda elim ayağım boşandı
Tavuğu canlı canlı pişiriyorum sandım
Korkudan az daha ölüyordum
"-(Terbiyeden-Yoksunum)--(Terbiyeden-Yoksunum)-diyor
Tavuğun çığlıkları Kay'inkiler ile birleşince konuklar mutfağa-(Terbiyeden-Yoksunum)- üşüşür ve çığlıkların nedeni ortaya çıkar
Tavuğu fırından çıkartan-(Terbiyeden-Yoksunum)- konuklar, hayvan sogudukça seslerin kesildiğini fark ederler
Yeni-(Terbiyeden-Yoksunum)- Zelandâ da tavuk çiftliklerinde hayvanlar, bizde olduğu gibi boynu kesilerek öldürülmez
Kay'in akşam yemeği için hazırladığı-(Terbiyeden-Yoksunum)- tavuğun ses telleri kesilmediği için tavuğun karnında biriken buhar,-(Terbiyeden-Yoksunum)- hayvanın boğazından geçerken büyük bir basınçla ses tellerini-(Terbiyeden-Yoksunum)- harekete geçirmiştir
Bu-(Terbiyeden-Yoksunum)- olaydan sonra, tahmin edebileceginiz gibi, Kay bir daha evinde tavuk pişirmez
-(Terbiyeden-Yoksunum)-
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul