07-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acımda Sensin Şimdi Yalnızlığımda

İstemesekte geçen sıradan günlerde yaşanan muhteşem acılar bile sensizlikle kıyaslandığında basit,aciz,gelip geçici baş ağrıları  Gülümsemek  gülmeyi unutmamak için Burda hiçbir şey senin yüzün kadar güldürmüyor,gülüşüme alışkın insanlar şaşırmasın diye profesyonel kahkalarım var Ben çizmedim yüzündeki bebeksi çizgileri,başka yüzlerden sıkılıyorsam benim suçum değil 
Yalnızlık yada sıkıntı değil yüzümü asan,sensizlik Acımda sensin şimdi yalnızlığımda  
Yüzüne uzaktan bakmak binlerce gün uykusuz kalmak gibi,ne kadar uyusamda hep yorgun uyanmak,içinde sensizlik geçen her güne yorgun başlamak Bizden bahsettiğim yerlerde sadece ben olmak yalnızlık işte,nereden bakarsan bak yalnızlık Sana sarılıp uyumak,saçlarını okşamak kokunu alamadan Dudaklarına uzandığımda yanımda olmaman yalnızlık ve bu yalnızlık bilinen tüm acılardan daha çok can yakan  
Öldürmesine rağmen hiç bir delil bırakmadan bir dahaki gece gelmek üzere kaybolan bir katil sensizlik Yavaş yavaş öldürüyorsun ama tek bir parmak izi bile yok yaktığın yerlerde,adını ben biliyorum ama dünya için faili meçhul bir ızdırap  
Eğer yıldızları saymak için seni bekliyorsam,bütün bulutları koyuna benzetipte;diyemiyorsam,içimde bir yerlerde kahkahalar biriktiriyorsam,nedenini bile bilmeden bölünüyorsa uykularım  acımda sensin şimdi yalnızlığımda ve mutluluğum yüzüne dokunabildiğim zamanlarda  
Okan Ağ
|
|
|