Yalnız Mesajı Göster

Tamamı Gerçek Hikaye

Eski 07-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Tamamı Gerçek Hikaye

Bir hafta sonra Arzu ya SENİNLE BİRŞEY KONUŞACAĞIM dedim NE HAKKINDA diye sordu ÖZEL BİRŞEY dedim Gözleri parlayarak TAMAM dedi CUMARTESİ OKULUN ÖNÜNE GEL ORDA BULUŞUP BİRYERLERE GİDİP KONUŞURUZ dedim O da olur dedi Bu sefer bütün cesaretimi toplayıp bu kıza onu deliler gibi sevdiğimi söyleyeceğim Diye içimden geçiriyordum Cuma günü arzu birini getirdi yanında Ben arkadaşı sanmıştım Sizi tanışatırayım dedi Kızın adı fulyaymış Arzu nun yeğeniymiş Aynı okulda olmasının bir sebebi de oymuş Ailesi bir akrabası yanında olursa daha iyi olur demiş

Ertesi gün erkenden kalktım güzelce giyinip okulun yolunu tuttum Okulun önünde beklemeye başladım Köşeyi döndüğünü görünce şok olmuştum Harika giyinmişti NE KADAR GÜZEL!! diye geçirdim içimden Yanıma geldi MERHABA dedi BUGÜN ÇOK GÜZELSİN dedim Yanakları kıpkırmızı oldu Başını önüne eğip TEŞEKKÜR EDERİM!! dedi İleride bir café var oraya gidelim dedim Olur dedi Kafeye vardığımızda birşeyler söyledik Ve konuşmaya başladık BENİMLE NE KONUŞMAK İSTİYORSUN? diye sordu Arzu BİR KIZDAN HOŞLANIYORUM AMA ONA BİR TÜRLÜ AÇILAMIYORUM BANA YARDIM EDERMİSİN? dedim Ben bunları söyledikten sonra gözleri dolmuştu Ağlamamak için kendini zor tutuyordu Gözlerimin içine bakarak O KIZI TANIYORMUYUM? diye sordu EVET!!! HEMDE ÇOK YAKINDAN TANIYORSUN diye cevap verdim gözlerinin taa içine bakarak Sanki daha bi yıkılmıştı Ama bilmiyorduki hoşlandığım kız oydu SENCE NE YAPMALIYIM?
diye sordum ona İçinden ne geliyorsa onu yap dedi BEN DUYGULARIMI KOLAY KOLAY ANLATAMAM dedim SEN BİLİRSİN ARTIK BENİ EVE GÖTÜR!!! dedi NEDEN! NE OLDUKİ ? diye sordum BAŞIM AĞRIYOR! diye karşılık verdi Peki deyip onu evine kadar götürdüm Eve gidene kadar yolda hiç konuşmadık Evinin önüne gelince gözlerimin içine baktı İçim sızlamıştı o bakışlar karşısında Boynuma sarılıp kulağımın içine birşeyler söyledi Ama anlamamıştım Tekrar söylermisin dedim Boşver dedi yüzüme bakmadan apartmanın içine girdi Sanırım ağlıyordu Sanırım onu üzmüştüm Hayatta tek değer verdiğim insanı ağlatmıştım Bu bende tarif edilemez bir acıya sebep olmuştu Ondan sonraki günler benimle pek konuşmamaya başlamıştı Onu her gördüğümde bir yerlere dalıp gidiyordu Bir hafta sonra ARZU NEYİN VAR!!! KAÇ GÜNDÜR BENİMLE FAZLA KONUŞMUYORSUN diye sordum Oda bana O HOŞLANDIĞIN KIZLA SENİ YANLIZ BIRAKIYORUM YA!! DAHA NE İSTİYORSUN!! dedi Sinirli sinirli bakarak Beni okul çıkışında eski okulumuzun ordaki parkta bekle Sana o kızın kim olduğunu söyleyeceğim dedim Başını öne eğerek OLUR BEKLERİM!! dedi Okul çıkışını iple çekiyordum Çok ama çok heyecanlıydım Ve sonunda zil çalmıştı Okulun kapısından çıkarken ALLAHIM BANA GÜÇ VER!! diye dualar ettim Parkın önüne gelip beklemeye başladım Bir kaç dakika sonra yanıma geldi HADİ SÖYLE!! dedi SANA DAHA ÖNCEDE SÖYLEMİŞTİM& BEN DUYGULARIMI, İÇİMDEKİLERİ KOLAY KOLAY DİLE GETİREN BİRİ DEĞİLİM  dedim Gözlerinin taa içine bakarak HOŞLANDIĞIM KIZIN EN ÇOK NEYİNİ BEĞENİYORUM BİLİYORMUSUN"diye sordum Gözlerimin içine bakarak SÖYLE!! dedi Gözlerimi kapatıp ve bütün cesaretimi toplayıp
ELA GÖZLERİNİ!!!!! VE EN ÇOK DA GÜLÜŞÜNÜ!!!! dedim Sonra gözlerimi açtım Rahat bir dakika sadece bakıştık Sonra boynuma sarıldı Ve hüngür hüngür ağlamaya başladı Kulağıma BENDE! dedi O kız kim anladınmı? Diye sordum Başını salladı Sonra yüzüme bakarak tekrar BENDE! dedi Ve koşarak evine gitti Hiç kıpırdayamıyordum Sanki donup kalmıştım ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN!! diye defalarca içimden geçirdim En sonunda benimde artık bir sevdiğim var diyordum Heyecanımdan kalbim deli gibi atıyordu O hoşlandığım kız, uğruna dualar ettiğim kız O da benden hoşlanıyormuş Bunu bildikçe sevincim bir kat daha artıyordu Sonra o parktan taa eve kadar yürüyerek geldim Akşam yattığımda ne kadar yorulduğumu anladım Sabahleyin kalkar kalkmaz kahvaltı bile yapmadan okula gittim Sınıflarına gittim daha gelmemişti Çok iyi dedim içimden Onu karşılarım Dedim içimden 10 dakika sonra koridorun ucunda görünmüştü Sanki bana daha bir başka gözüküyordu Daha bir güzelleşmiş gibiydi Koca okulda sadece koridorda yürüyen ARZU, birde ona bakan BEN vardım sanki Hiçkimseyi gözüm görmüyordu Koridorda yürürken sadece o bana bende ona bakıyordum Yanıma geldi MERHABA dedi Kekeleyerek MERHABA diyebildim KANTİNE GİDELİMMİ  diye sordu TABİKİ dedim Kantine vardığımızda kimseler yoktu Kantinin ortasında durdu, bana döndü, resmen ağlamak üzereydi Boynuma sarılıp NE OLUR BENİ BIRAKMA!! dedi O anki duyguyu anlatamam Hani derler ya yaşanmadan anlamazsın, gerçektende öyle birşeydi Ağlayarak cevap verdim HİÇBİR ZAMAN!! dedim Sonra bana daha bi sıkı sarılmaya başladı Rahat bir dakika boyunca birbirimize sarılmıştık Sonra gözlerimiz birbirimize baktı ikimizde ağlıyorduk BİLİYORUM!! DUYGULARINI DİLE GETİREMİYORSUN AMA İNAN SENDEKİ DUYGULARIN AYNISINI BENDE SANA HİSSEDİYORUM& SÖYLEMESENDE BİLİYORUM& BENİ DELİ GİBİ SEVİYORSUN& BUNU HİSSEDEBİLİYORUM dedi Ben sadece kafamı öne eğip EVET!! diyebildim Neden bilmiyorum ama söyleyemiyordum Onu deliler gibi sevdiğimi uğruna canımı verebileceğimi bağıra bağıra söylemek istiyordum, ama yapamıyordum Bütün bir yıl boyunca hep beraber dolaştık Hafta sonlarını ve teneffüsleri iple çekiyordum Onu daha fazla görebilmek amacıyla

Yıl sonu yaklaşıyordu Okulun kapanmasına yaklaştıkça daha bir hüzünleniyordu Bir gün NEDEN SON GÜNLERDE HÜZÜNLENİYORSUN? diye sordum BİLİYORSUN!! TATİLLERDE HEP MEMLEKETE GİDİYORUZ SENDEN AYRILMAK BENİ MAHVEDİYOR ONUN İÇİN ÜZÜLÜYORUM dedi Biliyordum Her yaz memlekete giderlerdi Ve bu beni daha bir üzerdi NE OLUR GİTME!! HİÇ OLMAZSA BU YAZ İSTANBUL DA KAL dedim ağlayarak AĞLAMA!!! SEN AĞLADIKÇA BEN DAYANAMIYORUM ÇOK ÜZÜLÜYORUM diyordu BENİM İÇİNDE ÇOK ZOR GEÇECEK SENSİZ 2 KOCA AY dedi Ve sonunda okullar kapandı Giderken onu son bir kez daha görmek için evlerine gittim Kapıda babasının arabası vardı Evet gidiyorlardı Az sonra hepsi birden kapıdan çıktılar Annesi, babası, abisi ve en sonunda ARZU herkes arabaya bindi Arzu tam binerken kendimi gösterdim Ağlayarak ona baktım sanki o da ağlıyordu NE OLUR BENİ BIRAKMA!! GİTMEME İZİN VERME der gibiydi Araba çalıştı Sanki, deliler gibi sevdiğim kızı elimden zorla alıyorlar, götürüyorlar gibiydi Gitmişti 2 ay boyunca onu göremeyecek, onunla olamayacaktım Her gece dualar ediyordum sokaklarda boş boş dolaşıyordum Onu düşünüyordum KEŞKE YANIMDA OLSA diyordum

Alıntı Yaparak Cevapla