Konu
:
Kırık Kalp
Yalnız Mesajı Göster
Kırık Kalp
07-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kırık Kalp
Kırık bir kalp tamir olmuyor inan bana
Ne kadar kendimi suçlasamda kırılan benim kalbimdi
Sen rahat uyudun belkide bir yerlerde
Ama ben gecelerce uykusuz kaldım
Bir insanı bu kadar mı yıkar birkaç kelime bu kadarmı vicdan azabı duyar bir insanın ses telleri bu kadar mı yaralar ve bu kadarmı kırılır yüregi
O gün bana söylediklerin o kadar etkilediki beni ömür boyu asla yerine gelmez kalbimin kırık parcaları
Hep bir yerler boş kalacak ve hep acıtacak o cam kırıkları
Kalbime saplamış bir ok gibiydi
Aklıma geldikce acıyor içim sızlıyor kırılan kemiklerim hala
Belkide ben hatalıydım belkide sen haklıydın ama aşk bu kadar ucuza mı satılırdı
Bu kadar mıydı fiyatı
Bana secme hakkı bırakmadın tüm şıklar aynıydı
Ve hayatım bu soruya bağlıydı benim,ben boş bıraktım soruyu nede olsa 3 yanlış bir doğruyu götürürdü
Ama sen bana yanlış yapma hakkı tanımadın sildin attın beni hayatından
Aradan yıllar geçti ama ben seni hala unutamıyorum elime telefonumu alıyorum ama aradıgım kişi sürekli kapsama alanı dışında
Mektuplar yazıyorum sana ama sürekli geri geliyor yazdıklarım üzerinde Yanlış adres yazıyor
Ama ben adresin doğru olduğunu biliyorum hatta bazen geliyorum seni seyrediyorum ama sen beni görmüyorsun
Gelip yanına affet beni demek istiyorum ama yapamıyorum
Ne kadar bağırsamda duymayacaksın beni sen beni terk edip giderkenki gibi bağıracagım arkandan avazım cıktıgı kadar ama sen beni duymayacaksın
Giderken söyledin o son sözün gene geldi aklıma o içten yürekten de nasıl söylemiştin kollarımda gözlerini son kez kapatırken "SENİ SEVİYORUM"belkide bu kelime Dunyadaki çok az insanın canını bu kadar acıtır
Ama ben geliyorum her gun yanına ben seni görüyorum ama sen beni görmüyorsun belkide o soguk taşı dikmişler üzerine dogum yılı yazıyor başında sonundada ölüm yılı
Ama sen yaşıyorsun
Sen beni terk ettin,Bir hoşcakal bile demedin
Ben seni her gün görüyorum
Heryerdesin
Ya senbeni seyrediyormusun seni nasıl bekledigimi
Geri dönmeyecegini bildigim halde
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul