Konu
:
Aşk Risktir
Yalnız Mesajı Göster
Aşk Risktir
07-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Aşk Risktir
Bana göre
aşkın
kendisi risktir bu yüzden de
aşkı
yaşamanın da cesaret işi olduğunu düşünürüm her zaman
Sadece bir hayal peşinden yıllarca koşmak üstelik bu yıllar sonunda bu
aşka
kavuşamama olasılığına rağmen
İhanetin yüreğe bir hançer gibi saplana bilme olasılığını göze alabilmektir
Aşk
ihanetin acısını yüreğinin en derin köşesinde hissetmene rağmen bu acıyı dindirecek bir ilacın bulunmamasının çaresizliğini yaşamaktır
Günleri geceleri bir odaya kapanarak ömrünün yarısını bir telefon çığlığına bir kapı vuruluşuna verebilmektir
Birlikteliğe bu kadar alışmışken onsuz yapamayacağını düşünürken bir gün yalnız kalacağını hep bu korkuyla yaşamaktır
Terk edilmek aklının ucunda bile yokken bir sabah kalktığında onu yanında bulamama korkusunun tüm bedenini sarmasıdır
Terk edildiğinde küseceğini, intikam yeminleri edeceğini bilmektir
aşk
Bir müziğin ezgilerinin kulağından yüreğine hareket ettiğini sonra gözlerinden dışarıya damla, damla döküldüğünü hissetmektir
aşk
Bence
aşkı
yaşamak için her insanın bunları göze alması gerekir ne olursa olsun
aşk
kanındaysa eğer onu yaşamalısın bu elektriği ömrünün sonuna kadar bir daha yakalama şansın olmaya bilir
Bu nedenle bu duyguları yaşamadığın zaman aklında kalacakları düşün işte asıl risk en büyük risk budur
Hayatın boyunca bir şeylerin yarım kalmış olması sana büyük bir rahatsızlık verebilir
Aşk
Kalıplara girmez
Gerçek diye önümüze konulan hiçbir şey
aşkı
sınırlayamaz
Elini sevdiklerine uzattığında asla geri çevrilmeyeceğini bilirsin ve eminde olabilirsin
aşkı
yaşmak için göze aldıklarımızı aslında o insanlarda O insanda göze almıştır
İşte ben bu duyguları tatmak için her insanın hayatında bir kez yapacağı işi ölümü bile göze aldım
Kimbilir birdaha bölyesine güzel bir duyguyu yaşama cesaretini bulamaya bilirim kendimde siz sizolun yakaladıysanız
aşkı
sımsıkı tutun ve asla bırakmayın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul