Konu
:
Nefesim Sensizlik Kokuyor
Yalnız Mesajı Göster
07-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kırık bir kadehsin sen elimi kanatsan da
Eski bir şarkısın sen yüreğimde yankılanan
Defalarca dinleyip ,dinlemekten bıkmadığım , her dinlediğimde gözyaşlarımla eslik ettiğim bir eski ask şarkısın sen
Puslu sabahlarda yarınlarımda kurduğum hayallerimsin sen
Sen, beni terk etsen de hayallerimin en güzel düşüsün
Çekip gitsen de gönlümden kopartmaya kıyamadığım nazenin çiçeğimsin
Sönmüş bir yıldızsın sen gözlerimde ; sen uzaklarda olsan da seni gözlerimden silemiyorum ve de gözlerimi sana bakmadan alamadığım parlak yıldızım sen sen
,
O parlak gözlerinde mutlu ömrümü yasadım
Bir bahar yasadımsa kalbimin karakışlarda bil ki ;senin gözlerindeki yasama sevinçlerindeki bahar tomurcukları sayesindedir
Bin defa ölümdümse yasarken ; bil ki senin gözlerinden süzülen gözyaşlarına kıyamadığımdandır
Ardına bakmadan, kollarımı kollarından mahrum bıraktığın için gecenin sessizliği ruhumu tırmalıyor
Hasretimin çığlıkları karanlık geceyi hıçkırıklara boğuyor
Bir mum ışığı gibi yavaşça sönüyor yasam ışığım
Ne uzanan bir el ne de ışıklar var karanlık var odamda
Karanlıklar içinde üşüyormuş gibiyim
Kaybettim tüm yaşama sevinçlerimi, yüzümdeki seninle açan gülüşlerimi özledim
Senden kalan yalnızlıklarımda hüzün denizlerinde fırtınalarla savaşıyormuşum gibiyim
Sensiz yasarken seninle her gün ölüyormuş gibiyim
Asırlar geçse de solmaz derken askımız ,ilkbaharları bırakıp karakışlara yenildik
Bir ömür boyu bitmez derken sevdamız hüzün denizindeki ayrılık fırtınalarına yenildik
Hayallerimizde Cennetteki Leyla ile Mecnunu yasarken sevdanın gururu altında ezildik ve sevdamıza ask-ı memnu derken şimdilerde birbirimizi gördüğümüzde ayrı iki yabancı gibiydik
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul