Konu
:
Sevda Hikayesi
Yalnız Mesajı Göster
Sevda Hikayesi
07-10-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sevda Hikayesi
Sevda Hikaye - Gerçek Hayattan Alıntıdır - Hikayeler - Havva Gülbeyaz
Bir sevda nasıl anlatılır bilmezdim? Unutamadığım hep bir yerlerde gizlediğim adını söylemeye çekindiğim canımın içinde yaraydı
Yaralarıma gözleriyle merhem oldu
O gözler ki gençliğin heyecanıyla vurulduğumdu
Bizim dışımızda onlarca etken ayrılığımıza nedendi
Yaşanan aşktı ama söze dile inmeyecek kadar korkaktı benlikler� Beklenen onca zamanın sonrasında kara bir haberle yıkılan dünyam allak bullaktı� Her yerde aranan o kara gözleri dağlara taşlara yazmıştım
İsminin her harfini etrafıma kalkan yapmıştım
Sonra derinlere hapsedildi
Ara ara yüzeye çıktı acılarımı sarmak için� Gözlerindeki ışığı gördüm ağladığım duvarlarda� Bazen isyan ettim, onun yokluğuna� Göze alınamayan korkaklıklarıma çarptım kapıyı� Koştum boş bir dünyaya� Nefretime nefret ekerek, aşkımı elimden koparanlara bağırdım tüm gücümle� Minik serçenin ürkekliğinden sıyrılıp kartal nidasıyla� Hayallerimi gençliğimi elimden alanlaraydı sitemim� Bir gün diyerek öteki dünyaya saklamıştım kavuşmayı� Onun gözleri olsaydı karşımda dünyaları bağışlardım
Gerisi bomboş� Gözlerimi kaparken acı dolu dünyaya; gözleri olurdu bu dünyanın en büyük hediyesi� Sevdayı anlat deseler yarım kalan bir sevdam vardı diyemezdim
Bazen gözlerim dalıp giderdi uzaklara� Soranlara yıllar öncesinde bir yüz geldi gözümün önüne derdim
Onun kim olduğunu ve nerede olduğunu söyleyemezdim
Benim için gökyüzündeki yıldızın üzerindeydi
Parlayan bir yıldızda beni beklediğini düşünerek gülümserdim
O yüzden geceleri gülümserim ben� Yıldızım gecelerde çıkar karşıma� Beni alıp maziye taşır ve tatlı bir hülya ile dalıp giderim
Göze alamadığım onca engel hiçleşti eridi zaman içinde� Erimeyen ise sakladığım sevdamdı
Büyük bir sevdanın anlatılmaz hüznüydü yüzüme inen perde� Karşılığı yok yüzümün dediğimde gördüm ki ansızın yüzümün karşılığı varmış
İki ayrı dünyada iki yalnız beden hüzünlerle dolu günler harcamış� Biri kader demiş diğeri boşluk demiş� Boşluk içinde yüzmüşüm diyeli çok olmadı
Onunla aldığım bir saniye nefes bana bir ömür yetermiş� Böyle bir sevda işte�
Anlatılması zor tamiri kolay� Dünyaya meydan okutabilecek yüreği ortaya koymaya iten�
Havva Gülbeyaz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul