Konu
:
Yarım Kalan Aşk Hikayem
Yalnız Mesajı Göster
Yarım Kalan Aşk Hikayem
07-10-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yarım Kalan Aşk Hikayem
Yarım Kalan Aşk - Aşk Hikayesi - Yaşanmış Hikayeler - Ayrılık Hikayesi
Herşeyin başlangıcı 2004'ün Eylül ayıydı
Arkadaşımla Adana'ya gitmiştik
Arkadaşım orda okuyordu ve oralıydı
Üniversiteden bir kızı seviyordu arkadaşım ve o kızın yeğeninin sünnet düğünü vardı bizde oraya arkadaşımla beraber gitmiştik
Kız arkadaşının ailesi beraberliklerini bilmiyordu bu yüzden biz bi köşeye oturduk ve uzaktan düğün törenini izliyorduk
Düğün pistinden ben bir kız görmüştüm ve cok beğenmiştim arkadaşıma kim oldugunu sordugumda bana kız arkadaşının kuzeni olduğunu söylemişti
Bir arkadaşıyla piste dans ediyordu
Saçlarıyla gözleriyle yüzüyle hareketleriyle bir melek gibiydi
Ben çok cekingen biriyim ve orda arkadaşıma onu beğendiğimi söyleyememiştim ne de olsa Adana daydım ve bi kac gün sonra İstanbul'a dönecektik
Ve neticesinde bir kaç gün sonra İstanbul'a döndük arkadaşımla
2005'in Şubat ayı ben askere gittim ve 15 ay sonra 2006'ın Mayıs ayında askerden döndüm
Askerden döner dönmez iş arayışına başladım aylar böyle iş aramakla geçti
Ve O gün: 28 Ağustos Pazartesi günü arkadaşım evime geldi ve beni yatağımdan kaldırdı 'Kalk Pınar senle konuşmak istiyor' ben şaşırmıştım
Pınar kim di?
Arkadaşıma sordugumda o Adana'ya gittiğimizde gördüğüm kız imiş
(Bu arada arkadaşım ve kız arkadaşı ben askerdeyken nişanlanmışlardı) Nişanlısı beni tanıyordu ve Pınar kendisinin nişanlandıgı için cok sevindiğini ve keşke benimde böle bir erkek arkadasım olsaydı diye dertleştiktlerini söledi bu sohbet sırasında benden bahsetmişler ve beni Pınar'a anlatmışlar
Ve Pınar beni görmek istemiş arkadasımda beni oyüzden cağırıyormus internet cafe de msn'den görüşmek için
Ben şınlıkla ve heyecanla üstümü giyindim ve cafeye gittik
O'nu gördüğümde yine o gece ki melekle karşılaşmıştım
Msn'de biraz sohbet ettikten sonra birbirimizin telefon numaralarını aldık ve ayrıldık
O günün akşamı arkadasım bize geldi ve 'Nasıl Pınar'ı beğendin mi?' diye sordu bende onu çok önceden beğendiğimi arkadaşıma anlattım o da' Ne duruyorsun ona çıkma teklif etsene' deyip telefonu elimden aldı benim adıma Pınar'a çıkma teklifi etti
Birkaç dakika sonra cevap geldi ve ben cok sevinmiştim cevabı Evet di
O günden sonra hergün telefonda konuşuyor ve birbirimizi daha iyi tanımaya calısıyorduk
Ve tanıdıkca birbirimizin ruh ikizi oldugumuzu herşeyimizle ortak yönlerimizle anlamıştık
Günler böle geçiyordu artık sözlenmekten nişandan ve evlenmekten bahsediyorduk
Bana mektup da göndermişti içine parfümünü sıktığı
Beni çok sevdiği ve sonumuzun Uğur ve Çiğdem gibi ( Uğur ve Çiğdem arkadaşım ve nişanlısı) olması için hergün dua ettiği yazıyordu benden de böle bir mektup istediği yazıyordu içine parfümünü sıktıgım
Pınar Aşkım herşeyim benim ilk sevgilimdi mektubu nasıl yazıcagımı bilmiyordum en güzeli olmasını istiyordum yazıp yazıp yırtıp tekrar yazıyordum mektupları
Ben işe başlamıştım işimin saati belli değildi
Arkadaşım Aşkım'ın İstanbul'a gelecegini sölemişti bana çünkü arkadasım evleniyordu
Ben havalarda uçuyordum çünkü günler sonra Aşkımı yakından görüp elini tutup saçlarını okşayacaktım
Ona seni seviyorum kelimesi ilk defa yüzüne söyleyecektim
Ben en güzel kıyafetlerimi giyip arkadaşıma gittim düğünden bir gün önce çünkü evde eğlence vardı
İçeri girdim ve Aşkım'ı gördüm dilim tutuldu
Hiçbişey yapamadan yanında oturuyordum
İçimden ona sarılmak sevdiğimi söylemek elini tutmak geliyordu ama yapamıyordum çünkü içerisi çok kalabalıktı ve teyzesi de gelmişti İstanbul'a
Biz daha rahat olmak için mutfaga gittik orda tekrar merhabalaştık ve konusmaya başladık onu çok sevdiğimi söledim o da bana
Elini tutuyordum gizlice çünkü heran teyzesi mutfaga girebilirdi
Ben saçlarını koklarken ne yapıyorsun diye sordugunda saçlarını kokladıgımı söylediğimde cok şaşırmıştı
O günü bugun yaşamış gibi hatırlıyorum
Düğün günü gelmişti tekrar Uğur'lara gidip tekrar konustuk Aşkım la Düğün sonunda vedalaşmıştık ve ben hiç ayrılmak istemiyordum
Sanki kötü birşeylerin olucagını sezmiş gibi dakikalarca elini tutup gözlerinin içine baktım
Ve hoşcakal diyebildik
Düğün teleşından ve heyecandan olsa gerek Aşkım'a yazdıgım mektubu vermeyi unutmuştum
O günden sonra yine telefonda dakikalarca konusup gelecegimizi planlamaya calısıyorduk
Aralık da bayram vardı ve ben Adana'ya gidip ailesiyle tanısacaktım artık zamanı gelmişti
Çünkü konusmalarımız hep nişan ve düğün üzerine geciyordu
Ve Aşkıma Ölümü Hiç Yakıştıramadıgım hayallerimin yıkıldıgı Gün:
30 Kasım sabahı arkadasım aradı ve Pınarla en son nezaman görüştüğümü söyledi bende dün gece görüştüğümü söylemiştim
Bana hemen 'Bize Gel' diyordu durmadan sesinin telaşlı ve ürkek olmasından birşeyler oldugunu anlamıştım
Hemen üstümü giyinip arkadasımın yanına gittim
Eve girdiğimde ağlama sesleri ayaklarımın baglarını cözdü
Arkadasım telefonda Adana'ya bilet ayırttırıyordu
Arkadaşıma ne oldu diye sordum söylemedi
Çiğdem'e sordum oda söyleyemedi çünkü hıçkıra hıçkıra ağlıyordu
En son Uğur'un annesi 'Kadir sana bişey söyleyecegim ama sakin ol kendini bırakma tamam mı ? Pınar öldü' dedi
Ben o an yıkıldım konusamadım ağlayamadım bile şoktan ne yapacagımı bilmiyordum
Na Nasıl oldu Ne zaman oldu diyebildim
Pınar kansızlık(AkdenizAnemisi)hastasıydı dogdugu günden beri bununla savaşıyordu ve 30 Kasım sabahı fenalaşıp hastaneye götürene kadar onu kaybetmişim
Hemen eve bile haber vermeden uçaga binip Adana'ya gittim
Aşkım'ın evine vardıgımda daha da kötü oldum
Bayılmak üzereydim
Bu nasıl olurdu Aşkım'a bunu hiç yakıstıramıyordum ben ona toz konduramazken böyle bişeyi kabullenemiyordum
Durmadan ağlıyordum
Sonra mezarlığa gittik
Aşkım'ı birkez bile sarılamadan doyamadan topraga vericektim bu beni daha da yaralıyordu
Toprağa verirken topragı gözyaşlarımla nemlendiriyordum sanki
Herkes gittikten sonra Aşkım'a topraga sarılmak istedim
Sarıldım kokladım sanki Aşkım'ın kokusu burnuma geliyordu
Sonra cebimden cıkardıgım veremediğim mektubu topraga gömdüm
Hayattayken yapamadıgımı
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul