Yalnız Mesajı Göster

Azrail'in Alamadıkları

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Azrail'in Alamadıkları

Azrail'in Alamadıkları Yazısı - Azrail'in Alamadıkları M Ali Gökhan - M Ali Gökhan Yazıları

Üsküdar'da kayalarda otururken,ensemdeki saçlarımda duyduğum sıcaklıkla karşılaştım Azrail'le

Soğuk nefesi var derler ya, yalanCan yakanların nefesi sıcaktır, yakar sadeceBazen saç diplerinizi,bazen yürekleriniziBazen de kendilerini

Yüzümü bile dönmedim bukez yakıcılığınaTanrı'nın bana verdiği soğuklukla,soğuttum nefesini

Bir zamanlar bilmediğim için gücümü, her üflediğinde yana yana taş gibi oldu kalbim, yanıp yanıp soğuturken

Ateş mi beni yakar, ben mi ateşi? Gelmiş sabahın beşinde, güneşin doğumunu izlerken, beni yakacak? Hadi oradan! Taksi parama yazıkOtuzbeşlira yazar Maltepe-Üsküdar arasıÖdenebilir bir bedeldirBedeninde hapsolup,camilerini kapatmış sevgililerin;ödenebilir bedeli nedir?

Azrail sıcak sıcak üflüyor!Ne A-L-A-B-İ-L-İ-R Kİ benden? Selam söylesin sadece,gönderene

Aile içi ensest ilişkiye karşıyım, o yüzden terkettim eşimi! Aile isek ilişki ensesttir; sevgili isek aile olmak tuhaftır! Olmadık

M Ali Gökhan

Alıntı Yaparak Cevapla