07-10-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Azrail'in Alamadıkları
Azrail'in Alamadıkları Yazısı - Azrail'in Alamadıkları M Ali Gökhan - M Ali Gökhan Yazıları
Üsküdar'da kayalarda otururken,ensemdeki saçlarımda duyduğum sıcaklıkla karşılaştım Azrail'le   
Soğuk nefesi var derler ya, yalan   Can yakanların nefesi sıcaktır, yakar sadece  Bazen saç diplerinizi,bazen yüreklerinizi  Bazen de kendilerini  
Yüzümü bile dönmedim bukez yakıcılığına Tanrı'nın bana verdiği soğuklukla,soğuttum nefesini   
Bir zamanlar bilmediğim için gücümü, her üflediğinde yana yana taş gibi oldu kalbim, yanıp yanıp soğuturken  
Ateş mi beni yakar, ben mi ateşi? Gelmiş sabahın beşinde, güneşin doğumunu izlerken, beni yakacak? Hadi oradan! Taksi parama yazık  Otuzbeşlira yazar Maltepe-Üsküdar arası  Ödenebilir bir bedeldir  Bedeninde hapsolup,camilerini kapatmış sevgililerin;ödenebilir bedeli nedir?
Azrail sıcak sıcak üflüyor!Ne A-L-A-B-İ-L-İ-R Kİ benden? Selam söylesin sadece,gönderene  
Aile içi ensest ilişkiye karşıyım, o yüzden terkettim eşimi! Aile isek ilişki ensesttir; sevgili isek aile olmak tuhaftır! Olmadık 
M Ali Gökhan
|
|
|