07-10-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Olur Duy Beni Babam
Ne Olur Duy Beni Babam Yazısı - Ne Olur Duy Beni Babam Ayşe Sönmez Bulut - Ayşe Sönmez Bulut Yazıları
Hangi kara toprak sığdıracak seni içine ,bilemiyorum        Çok zor geliyor üşüdüğünü bilmek  Hissetmeyecek diyorlar,hiç hissetmez olur musun?Hâlâ bende bir yanın ve hâlâ sende bir yarım var     Nefes alamıyorum sensiz,nefesimi geri getir BABA   
Yaşamak,bir umut  Senin bir daha aynı gözlerle bakamayacağını bilmek   yine şiirler yazıp hepimizi ağlatmayacağını bilmek    çizgili pijamanla sobanın yanında ya da sıcak Finike akşamlarında balkonda çay içemiyeceğini bilmek   UMUTSUZLUK   
Gözlerimin önünde saçının kıvrımları,burnumda kokun     ve asla doldurulamayacak boşluğunun korkusu  Sen istemiyorsan güneşi,ben de istemiyorum  Sen yoksan doğmasın güneş  Rüzgarlar esmesin,serinlemek,nefes almak kimin umrunda   Bu kadar kolaysa vazgeçmek,tamam vazgeçiyorum;beni de al öyleyse yanına   
Her gün daha çok hissediyorum yokluğunu  Her gün daha çok uzanıyor sana ellerim  yokluğunda üşüyen elllerimi son bir kez daha ısıtman için neler vermezdim Kızlarımı görebilsen ,ah nelerden vazgeçerdim sen bile bilemezsin ,BABA  
Artık,şiirlerim yetim,gözlerim yetim,düşüncelerim yetim   Gönlüm tıkandı yokluğunda  Şimdi duygularımda prangalar,yükün çok ağır taşıyamıyorum   Kalemimde kan   yazamıyorum seni bir türlü BABA Şiirim sensiz,,ben sensiz   Ne kadar seni yazmak istesem,yazamıyorum,anlatamaıyorum seni    En güzel kelimeler bile boynunu büküyor,yokluğunun karşısında  Kalemim ağlıyor    Ölümü yazmak çok zor  Çok can yakıyor,canım yanıyor BABA   
Çok ağırmış ayrılığın yükü,taşıyamıyorum  Ne olur yardım et BABA  Niye ellerin soğuk?Bakışların donuk?Niye eskisi gibi bakmıyorsun baba?Seni çok özledim  Yanağımda son öpüşünün sıcaklığı ve ıslaklığı kaldı  Üşüyorum,yanaklarım yetim BABAM  
Yok  yok olamaz  bir çınar böyle devrilip gidemez  Sevincim bir çınar yaprağı gibi aniden düşemez ayaklarımın altına  Gözyaşlarım ellerimde yanamaz    Haykırdım,tutulması çok zor bir solukla adını göklere   Böyle ölemezsin,böyle gidemezsin  Ölmediğini söyle BABA   
Ne olur duy beni  ! !Aç gözlerini,gözyaşlarımı silmeye gel   BABA      
Ne olur BABAM  !!!!Duy, beni   !!!!
Ayşe Sönmez Bulut
|
|
|
|