Konu
:
Buruk Bir Teşekkür
Yalnız Mesajı Göster
Buruk Bir Teşekkür
07-10-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Buruk Bir Teşekkür
Buruk Bir Teşekkür Yazısı - Buruk Bir Teşekkür Merve Bacaksız - Merve Bacaksız Yazıları
Bana hayal kırıklığı yaşatan herkese binlerce kere teşekkür ederek minnetimi belirtmek istiyorum
Sizler bana bunları yaşatmasaydınız bu kadar tecrübeyi nasıl edinirdim? Yaşadıklarımdan ders çıkarmayı bu kadar kolay öğrenebilir miydim ? Nasıl anlardım insanların kendi menfaatleri için beni kullanabileceğini ?Ve gün gelip kendi menfaatleri için beni bir kalemde silip atabileceklerini
Kardeşim , dostum ,kankam dediğim yıLLarımızı geçirdiğimiz , her şeyimizi paylaştığımız insanların kendileri için aramıza mesafeler koyabileceğini nasıl anlardım
Bunları düşünürken mücadele gücümün sınırlandığı duygusal dünyamda bir başıma kalıyorum
Bana yapılan ama benim hak etmediğim onca şey aklımın duvarlarına çarpa çarpa yankılanıyor
Beynimin içi boşalıveriyor bunları düşününce
Benim onlara verdiğim değerle , onların bana verdiği değeri kıyaslayınca aradaki uçurumları gürüyorum ve duygularım amansızca savaşmaya başlıyor
Hak etmediğimi düşünüyorum
Yüreğimin derinliklerinde bir yerler ağlıyor
Sonra , soyut bir alemde bütünleşiveriyoruz
Anlam veremediğim duygular çörekleniyor kalbime
Ve etrafıma duvarlar örerek bir süre kimseyi yakınıma kabul etmiyorum
İçimde iyice düşünüp taşınıyorum
Ve sonra kendimi daha fazla üzmenin bir anlamı olmadığını düşünerek bana yapılan haksızlıkları ve atılan kazıkları sindiriyorum
İçimdeki ıssızlığım git gide çözülüyor
Atıyorum yavaş yavaş kırgınlığı üzerimden
Dayanma gücümü daha fazla zorlamanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum
Zaten onlar kazık atarak bana verdikleri değeri göstermediler mi ?Bana ne kadar bağlı olduklarını , beni ne kadar sevdiklerini ,tüm güzel şeyleri karanlık kör kuyuya atıp oraya hapsetmeyi göze almadılar mı ?
Kapanmamış parantezler kalmadı artık
Ama genede merak ettiğim bir şey var
Yaşanmış güzel şeyleri geride bırakmanın ince sızısını hissetmiyorlar mı yüreklerinde ? Ne ara bu kadar taşlaşmış yürekleri
Genede bana yaşattıkları hayal kırıklıkları için teşekkür ediyorum
Merve Bacaksız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul