07-10-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gitme Dostum Bu Şehirden
gtmekle ilgili hikayeler - dostlukla ilgili hikayeler - ayrılık hikayeleri - gitme dostum bu şehirden yazısı
Gitme ne olur, arkandan ağlatma beni Kalbimi acıtma  Zavallı yüreğimi alevlere yakma 
Ölene dek dostum kal ne olur Bırakma ellerimi Uzaklara gidip uzaklaşma benden 
Sen hep dostum kal En iyi dostum! 
Ellerimi tut ve gülümse En sıcak hatıra budur senden bana Bırakma ellerimi 
Kalbim sıcaklığınla ısınsın Gözlerim seni görmek istediği zaman, kaçakta olsa görsün  Sana git dedim ama, içimden gitmeni hiç istemedim! 
Gitme,gitme nolur vazgeç!!
Hani hep 'adını koyamadığımız arkadaşlığımızdan bahsederken' bulduğumuz isim gibi 'EBEDİ DOSTUM' kal Ve gitme 
Benden başka kimseye açma o tertemiz yüreğini Yüzümü silme hafızandan 
Ben senin hep benim yanımda olmanı, başucumda olmanı isterken, sen tuttun aniden ta uzaklara, aşırı şehirlere gittin
Niye yaptın bunu? Benden kaçmak için değil, değil mi?
Ne güzel, İki sokak ötemdeydin Yerin belliydi, evin belliydi Ya şimdi, o kocaman şehrin neresinde, hangi sokağındasın acaba??
Nefesimden daha yakın ol bana Biliyorum ki terk edecek bedenimi bu soluklar,sen hep benimle kal olur mu? Nefesimden daha yakın ol bana?!
Sen benim tek,biricik,sevgi dolu dostumsun!! Sen benim 'Kankamsın!!' 
Hep böyle kal,hep böyle 
Dostluk nedir ki diyenleri şaşırtalım,herkes imrensin bize Yanımda kal ve tut elimi 
Bir daha hiç bırakma 
Söz sana,buna karşılık ölene dek gülümseyeceğim yanında Seni hep ellerimin üstünde tutacağım Her şeyim benim Gitme, gitme ne olur Ölene kadar yanımda kal
Veya al beni de çıkar buralardan, ne olur Gittiğin yere beni de götür!! 
Bu Şehrin Tüm Dertlerini Bana Bırakıp Gitme  Yaşayacağımız Daha Çok, Çok Şey Vardı 
O Az Zamanda Ne Kadar Çok Şey Yaşadık Seninle 
Hep İçten Ve Hep Kalpten Yaşadık Bir Bak Geçmişe  
Beni aynen kendin gibi bil, derdim sana hep
Evet Sen her şeyinle tıpkı benim gibisin, ben de senin gibi
Uzaklarda da olsan hep dostum kal Ve gittiğin yerde nolur beni unutma!!
Beni Buralarda Yapayalnız Bırakma!! Beni Buralarda Öksüz Bırakma!! 
Beni Buralarda Sensiz Bırakma!! 
Gittin Aniden Gidişini Önleyemedim 
Bari Dön Yine Aniden!!! 
Bir Sürpriz Yap Bana!! 
Zeynep Aysel Kanmaz
|
|
|