Konu
:
Sizin Bu Şehirde Daha Başarılı Olabileceğinize İnanan Biri Var 2
Yalnız Mesajı Göster
07-10-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR MÜMİN SEKMAN
LÜTFEN BU YAZIYI DİKKATLİCE OKUYUN VE GERÇEKTEN BAŞARILI OLMASINI İSTEDİĞİNİZ HERKESLE PAYLAŞIN
BEN MÜMİN SEKMAN'IN HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR KİTABINI YAZI DİZİSİ OLARAK HAZIRLIYORUM DÜZENLİ OLARAK SİZLERE GÖNDERECEĞİM
(BEN BU KİTABI 2
YE OKUYORUM BANA ÇOK ŞEYLER KATTI
SİZDE EĞER GEREK BU KİTABI EDİNEREK GEREKSE BU YAZI DİZİLERİNİOKUDUĞUNUZDA NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ÇOK DAHA İYİ ANLAYACAKSINIZ )
Neden ?isteyen? herkes başarılı olamıyor?
Ne zaman kalabalık bir gruba konuşma yapsam hemen sorarım: ?Kimler başarılı olmak istiyor??
Katılımcıların % 99?u ?ben? anlamında ellerini kaldırır
Gülümseyerek teşekkür ederim
Ardından ikinci soru gelir: ?Peki sizce insanların yüzde kaçı başarılı, mutlu ve yaşadığı hayattan memnun? Yüzde kaçı hayal ettiği hayatı yaşıyor??
Gelen cevap : ?% 5 ile % 10 arasında!?
Yaş, eğitim, cinsiyet fark etmeksizin aynı soru üç aşağı beş yukarı aynı cevabı getiriyor
Ne ilginç bir sonuç değil mi? Bu kadar çok insanın istediği, bu kadar az insanın elde edebildiği başka ne var dünyada?
Sosyal başarı, maraton yarışlarına benzer
Yarışın başında 100 kişinin 99?u kazanmak istediğini söyler, yarışın sonunda 10 kişi kalır
Peki kaybeden % 90?lık kesim nereye takılıyor?
Neden ?isteyen? herkes başarılı olamıyor? Dünyada daha çok başarılı insana yer ve talep varken, ne den bu kadar az ?başarılı? insan var?
Bu sorulara bulduğum cevaplar beni bu kitabı yazmaya zorladı
Daha fazla başarılı olmak istemeniz sizi bu kitaba getirdi
Başarıyla randevunuza hoş geldiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul