Konu
:
Şükretme Olumlaması
Yalnız Mesajı Göster
Şükretme Olumlaması
07-10-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Şükretme Olumlaması
Olumlama - Şükredebilmek Hakkında - Şüküretme Olumlaması Hakkında
Şimdi şükrediyorum
Yaşadığım herşey için
Özelliklede başlangıçta kötü sandığım herşey için gözyaşlarım korkularım için onları benim tarafımdan yaratıldığını kabul ediyorum
Onları kucaklıyorum onlar benim gelişmem ve kendimi farketmem için kullandığım araçlardı yanlışlarımı ve doğrularımı kucaklıyorum yaptıklarım ve yapamadıklarımı onlardan gerekli dersi çıkardım şimdi ancak beni gerçekten iyi hissettirecek duygu ve düşünceleri seçiyorum
Bütün o yaşadıklarımı arasından deneyimin özünü ve anlamını bilgeliğini alıyor ve ağırlıklarını bırakıyorum o beni her zaman en iyi yerde barındırdı ve korudu şimdi ben özümdeki o olağanüstü parlaklığı farkediyorum
Gücümü farkediyorum ve kullanıyorum
Onlar sayesinde geçmişte yağtığım yanlışlar ve deneyimler sayesinde bu anlayışa erdim
Allah'a teşekkür ediyorum bana bu imkanı verdiği için seçtim özgürce ve seçimlerimin sorumluluğunu yaşadım kahramanca
İnsan olmanın onurunu yaşadım
Hayatı yanlız başıma doğru ve yanlışın açık ve net olarak orada olmadığım bir yerde denedim
Düşe kalka öğrendim ağlaya güle
Kah Korktum kah yerimde çakılı kaldım kah birilerinden medet umdum kah başkalarının dümen suyunda olsun!! Onlar benim hayatımdı
Bütün bunları denemeye hakkım vardı bende denedim
Hiçbir bahanenin ve mazeretin arkasına saklanmadan ortaya çıkıp sorumluluğu kabul ediyorum
Kimseyi kınamıyor suçlamıyor ve kızmıyorum kucaklıyorum bütün deneyimlerimi
Keşke demiyorum ama!!! Sadece evet diyorum
Alıntıdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul