07-10-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sınav Olumlamaları
Ben bu sınavda şimdiye kadar öğrendiğim bütün bilgileri kolaylıkla hatırlayarak sakince ve hızla soruları doğru bir şekilde çözüyorum Benim bilinçaltım, sahip olduğu olağanüstü kapasiteyle ihtiyacım olduğu anda istediğim bilgileri bana ulaştırır
Hayatımın birçok döneminde yaptığım gibi bu kez de yeni bir aşamaya yeni bir döneme geçmek için bu sınav benim için eğlenceli ve güzel bir basamaktır
Başarılı ve mutlu olmak için yaptığım bu uzun yolculukta bu sınav bana yeni imkânlar ve seçenekler sunacak
Beynimin sonsuz kapasitesi, bir soruyu çözerken en uygun yolları kendiliğinden ve süratle bana buldurur
Daha önce de ben bebekliğimden bu yana, başlangıçta zor, hatta imkânsız görünen birçok işi başardım Yürümeyi öğrendiğim zamanları hatırlıyorum Önce emeklemiştim sonra sıralayıp yürümüştüm Aslında her bir aşama kendi başına bir zaferdi
Sonra konuşmaya başladığım günler? Birkaç heceyi bir araya getirdiğimde hissettiğim başarı duygusunu çevremdeki insanların sevincinden okuyabiliyordum
Ve alfabeyi öğrenmem? Sonra çarpım tablosunu ve diğerlerini? Başlangıçta hepsi aşılmaz birer dağ gibiydiler Ama şimdi bunları otomatik olarak ve kendiliğinden yapabiliyorum Çünkü zihnim her bir öğrenme aşamasında zaferi bana kolayca sundu
Şimdi de bu sınavda aynı şey olacak Ben sakince bilinçaltımda yer etmiş bilgilerime ulaşacağım Her bir sözcük, her bir sayı, her bir detay, kolayca akıp gelecek? Süratle ama sakince bu doğru yanıtları önümdeki kâğıda aktaracağım
Elimde tuttuğum kalem, onun rengi, kâğıdın üstündeki dansı, parmaklarımdaki hissi bana bu zaferimi hatırlatacak
Kalemim ve ben bütünleşiyoruz
Bilgilerimle ben bütünleşiyoruz
Zaman benim soruları rahatça çözmem için genişleyip yayılacak beni bekleyecek
Zamanla ben bütünleşiyoruz
Sınav için ayrılan zaman bana bilgilerimi kâğıda dökmek için rahatça yetecek
Sınav salonunda kendimi görebiliyorum
Parlak bir yıldız gibi ışıdığımı görebiliyorum, hissedebiliyorum
Zihnimde ?sen muhteşemsin? diyen bir ses bana eşlik ediyor
SEN MUHTEŞEMSİN
Her bir soruyu çözüşümde adım adım, zirveye yaklaşıyorum
Birinci soru, ikinci soru, yirminci soru? Ve bütün sorular?
Sınav sonuçlarını okurken sevinçten havaya zıpladığımı görebiliyorum
YAŞASIN
BAŞARDIM
Bunun için bilinçaltıma, yeteneklerime şimdiden teşekkür ediyorum
Üniversiteyi bitirdiğim günü görebiliyorum
Hayatımın yepyeni hedefleri ve zaferleri için, yeni basamakları şarkı söyleyerek hızla tırmanmak için, gerekli bütün yeteneklere sahibim
Şimdi kalemim, aklım, bilgilerim ve ben sınava hazırız
KENDİME GÜVENİYORUM
BAŞARMAM İÇİN SAHİP OLMAM GEREKEN HERŞEY BENDE VAR
|
|
|