|  06-28-2012 | #1 | 
	| 
Prof. Dr. Sinsi
 | 
				  Ben Kendim Ve Sevgilim 

Ben, Kendim ve Sevgilim Film - Me,Myself & Irene - Ben, Kendim ve Irene - Jim Carrey Filmleri - Ben kendim ve sevgilim film afişi - ben kendim ve sevgilim Jim Carrey - Jim Carrey Me myself ve irene - ben kendim ve sevgilim film konusu
 Yönetmen Farrelly Brothers

Yapımcı Farrely Brothers

Senarist Farrelly Brothers

Mike Cerrone

Müzik Pete Yorn

Yapım yılı, ülkesi 2000, ABD

Süre 116 dakika

Dil İngilizce

Tür Komedi

Oyuncular

Jim Carrey

Renée Zellweger

Chris Cooper

Robert Forster

Richard Jenkins

Rob Moran

Daniel Greene

Zen Gesner

Ben, Kendim ve Irene' yönetmenliğini Farrelly Brothers ın yaptığı başrollerinde Jim Carrey ve Renée Zellweger in oynadığı komedi filmidir

Konusu

Charlie Banileygates (Jim Carrey) 17 senedir Rhode Island polis kuvvetlerinde çalışmaktadır
  Normal mizaçlı, çalışkan, yardımsever ve aynı zamanda da üç erkek evlat sahibi evine bağlı bir aile babasıdır  Ama maalesef, Charlie'de Bölünmüş Kişilik Bozukluğu vardır, ve ilaç kullanmaktadır  İlaç almadığında Hank, Charlie'nin hiper-agresif alt egosu olarak ortaya çıkmaktadır  Hank küfürlü konuşan,sürekli içki içen ve kavga etmeyi seven birisidir  Charlie ve Hank'in, güzel bir kadın olan Irene Waters'dan (Renée Zellwelger) başka hiçbir ortak noktası yoktur, her ikisi de ona aşık olmuştur  Şimdi Hank ve Charlie, Irene için birbirleriyle savaşmalıdır   | 
	|  |   |