Konu
:
Firinda Mantarli Domates
Yalnız Mesajı Göster
Firinda Mantarli Domates
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Firinda Mantarli Domates
MALZEMELER
4 adet normal boy domates
1/2 tavuk göğsü
1 adet orta boy soğan
2-3 adet mantar
1/2 su bardağı pirinç
bir tutam maydanoz
2 yemek kaşığı tereyağı
karabiber
kekik
1 çorba kaşığı salça
100 gr kaşar peyniri (üzeri için)
tuz
1 su bardağı su
HAZIRLANIŞI
Önce tavuk etlerini mantarı ve soğanı küçük küçük doğrayarak hazırlayın
Daha sonra tencerede kızdırdığınız tereyağına soğanları sonra tavukları ve mantarı ilave edip beş on dakika kavurun pirinci ve salçayı ilave edin
5 dakika daha sürekli karıştırarak kavurmaya devam edin
En son kıyılmış maydanozu, karabiber, kekik ve tuzunu ilave edip ocaktan indirin
Domateslerin içini bir kaşık yardımı ile boşaltın
Hazırladığınız harcı içine doldurun fırın kabına yerleştirdikten sonra bir su bardağı suyu üzerinden gezdirip fırına verin
Piştikten sonra uzerine kaşar peyniri serpip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul