Yalnız Mesajı Göster

Alman Usulü Patlıcan

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alman Usulü Patlıcan



Malzemeler:


210 gr patlıcan,

5 gr bitkisel yağ,

30 gr soğan,

15 gr haşlanmış pirinç,

60 gr haşlanmış koyun eti,

1/5 adet yumurta,

10 gr peynir,

karabiber,

tuz


Hazırlanışı:


Patlıcanları uzununa ikiye ayırın İç kısmında bıçakla kesikler yapın Kesilmiş kısımları aşağıya gelecek şekilde tavaya yerleştirin ve bitkisel yağda kızartın Daha sonra iç kısımlarını kaşıkla çıkarın


İçi çıkarılmış patlıcanları bir kenarda bekletin İçi doğrayın Haşlanmış pirinç, koyun eti, kavrulmuş soğanla karıştırın Üzerine tuz, biber, çiğ yumurta ekleyin ve iyice karıştırın


Karışımı içi çıkarılmış patlıcanlara doldurun Peynir rendesi serpin Üzerlerine bitkisel yağ ekleyin ve fırına sürün





alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla