Konu
:
Elbasan Tava
Yalnız Mesajı Göster
Elbasan Tava
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Elbasan Tava
MALZEMELER
2 adet orta boy soğan
1kg kemikli kuzu eti
350gr yoğurt
2 adet yumurtanın beyazı
4 yemek kaşığı un
tuz ve karabiber
HAZIRLANIŞI
Soğanları küp şeklinde ince ince doğrayın
Kalın dipli bir tencerede soğanı ve kuzu etini birlikte 40-45 dakika pişirin(et suyunu çekip yumuşuncaya kadar)
Pişen etleri fırına dayanaklı bir tepsiye alın
Başka bir kapta ise un,yumurta ve yoğurdu iyice karıştırıp tepsideki etin üzerine dökün
Önceden ısıtılmış sıcak fırında 15-20 dakika daha pişirin
sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul