Konu
:
Zeytinyağli Çali Ya Da Ayşekadin Fasulye
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağli Çali Ya Da Ayşekadin Fasulye
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağli Çali Ya Da Ayşekadin Fasulye
1 Kg AyşeKadın ya da Çalı Fasulye
1 bardak Zeytinyağ
3 adet Kuru Soğan
2 adet Domates
3 adet Kesme Şeker
Tuz
Malzemeler ; 4 kişi için
Bir tencereye çentilmiş soğan, küçük küçük doğranmış domates, ayıklanmış fasulye, tuz, şeker ve Zeytinyağ ve fasulyelerin üstünü örtecek kadar Su konarak ateşe oturtulur
45 dakika kadar pişirilir
Soğuk Servis yapılır
Zeytinyağlı yemekler pişirildikleri tencerede soğumaya bırakılır
Soğuduktan sonra servis tabaklarına alınır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul