Yalnız Mesajı Göster

Zeytinyağli Çali Ya Da Ayşekadin Fasulye

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağli Çali Ya Da Ayşekadin Fasulye



1 Kg AyşeKadın ya da Çalı Fasulye
1 bardak Zeytinyağ
3 adet Kuru Soğan
2 adet Domates
3 adet Kesme Şeker
Tuz

Malzemeler ; 4 kişi için

Bir tencereye çentilmiş soğan, küçük küçük doğranmış domates, ayıklanmış fasulye, tuz, şeker ve Zeytinyağ ve fasulyelerin üstünü örtecek kadar Su konarak ateşe oturtulur 45 dakika kadar pişirilir

Soğuk Servis yapılır

Zeytinyağlı yemekler pişirildikleri tencerede soğumaya bırakılır Soğuduktan sonra servis tabaklarına alınır

Alıntı Yaparak Cevapla