Konu
:
Etli Kurufasulye
Yalnız Mesajı Göster
Etli Kurufasulye
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Kurufasulye
ETLİ KURU FASULYE
Malzemeler ; 4 kişi için
Fasulyeler bir gün önceden ıslatılır
Düdüklü tencereye 6 kaşık yağ, 250 gr kuşbaşı et, küçük küçük doğranmış 3 adet soğan konarak 10 dakika kadar kavrulur
Sonra küçük küçük doğranmış domatesler ve biberler eklenir
Biraz daha çevirdikten sonra, bir gece önceden ıslatıp, süzdüğünüz fasulyeleri, tuz ve su koyarak düdüklü tencerenin kapağını kapatınız
50 dakika kadar pişiriniz
400 gr Fasulye (2 su bardağı)
250 gr Kuşbaşı Et
6 yemek kaşığı Yağ
3 adet Kuru Soğan
3 adet Domates
2 Sivri Kırmızı Biber (ya da toz)
3 bardak Su ya da Et Suyu
Tuz
Fasulyeler düdüklü tencerede pişirilince gaz yapmaz
Onun için önceden haşlayıp suyunu dökmeye gerek yoktur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul