Konu
:
Tereyağli Kestane
Yalnız Mesajı Göster
Tereyağli Kestane
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tereyağli Kestane
MALZEMELER
1 kg kestane yeni mahsul
1 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı su
¼ tatlı kaşığı tuz
½ tatlı kaşığı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
HAZIRLANIŞI
Kestaneleri ortasından yalnız kabuğunu yarın
Sıvı yağı bir tavada kızdırın, kestaneleri yağa atıp 2-3 dakika kızartıp kabuklarını soyun
Küçük dibi düz bir tepsiye veya borcama kestaneleri koyun
Üzerlerine şekeri, tuzu, suyu ve tereyağını koyup bir yağlı kağıt ve kapak kapatarak ağır fırında 25 dakika kontrol ederek pişirip servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul