Konu
:
Domatesli Enginar Kalbi
Yalnız Mesajı Göster
Domatesli Enginar Kalbi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Domatesli Enginar Kalbi
Enginar Kalbi Nasıl Pişirilir - Enginar Kalbi Tarifi - Enginar Kalbi Yapılışı
Malzemeler
2 kavanoz Tat Enginar Kalbi
1 kavanoz Tat "Şakşuka" Kızartma Sosu
1/2 kavanoz Tat Garnitür
3 yemek kaşığı zeytinyağı
3 dış sarımsak
1/2 adet limonun suyu
1/2 demet dereotu
1/2 su bardağı su
Tuz
Karabiber
Tarifi
Yayvan bir tencerede zeytinyağını kızdırıp içine kıyılmış sarımsak, Tat Enginar Kalbi, yarım kavanoz Tat Garnitür ve limon suyunu koyup karıştırınız
Daha sonra üzerine Tat "Şakşuka" Kızartma Sosu, kıyılmış dereotu, su, tuz ve karabiberi ilave edip bir süre pişiriniz
Servis tabağına alıp taze dereotu yaprakları ile süsledikten sonra ılık olarak servis ediniz
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul