Konu
:
Limonlu Lüfer Fırın
Yalnız Mesajı Göster
Limonlu Lüfer Fırın
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Limonlu Lüfer Fırın
Malzemeleri
4 Adet Lüfer
4 Kaşık Tereyağı
4 Diş Sarımsak
3 Adet Limon
Hazırlanışı
Lüferleri temizleyip bıçağın burnu ile karın kısmından hafifçe yararak içini temizleyip yıkayalım
Tereyağını oda sıcaklığında eritip içine maydanoz,limon kabuğu rendesi ve dövülmüş sarımsak katıp karıştıralım
Püre halindeki karışımı balığın içine sürelim
Aliminyum folyo üzerine aldığımız balıkların üzerini limon dilimleri ile kaplayıp aliminyum folyo ile kapatalım
Önceden 200 derece ısıtılmış fırın da 25 dakika pişirelim
Fırından aldığımız balıkların üzerlerindeki limonları tabağımızı süslemek için ayırıp kalan tereyağı püersini balıkların üzerine bıçakla hafifçe sürüp servis yapalım
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul