Yalnız Mesajı Göster

Çiftlik Haşlama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çiftlik Haşlama



Çiftlik Haşlama

gerecler:
- 4 yemek kaşığı Sıvı Sana
- 300 grdana kuşbaşı
- 1 adet kurusoğan
- 2 adet havuç
- 1 adet kereviz
- 1 su bardağı haşlanmış barbunya
- 6 su bardağı etsuyu
- 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
- Yarım demet maydanoz
- Tuz - karabiber

yapılışı:
Kuru soğanı piyazlık, doğrayınız

Havuçların kabuklarını soyup,parmak parmak doğrayınız

Kerevizin kabuklarını soyup, büyük kuşbaşı parçalar halinde kestikten sonra kararmaması için limonlu suda bekletiniz

Derin bir tencerede Sıvı Sanayı kızdırıp,içine piyazlık doğranmış soğanları ilave edip kavurunuz

Kuru soğanlar renk alınca içine etsuyunu ekleyip, kaynatınız

Et suyu kaynarken içine kuşbaşı eti ilave ediniz

Etler renk alınca, içine doğranmış havuçları, kerevizleri ve haşlanmış barbunyayı ilave edip, kaynatınız

Etler ve sebzeler pişinceye kadar kaynatınız

Pişen çorbayı servis tabağına alıp, üzerine kıyılmış maydanoz serpip, sıcak olarak servis ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla