Konu
:
Düğün Kızartması
Yalnız Mesajı Göster
Düğün Kızartması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Düğün Kızartması
Malzemeler
1 kilo et
3 çorba kaşığı margarin
1 bardak yoğurt
3 adet soğan
tuz
Yapılışı
Koyun etinin incik, döş, fileto tarafından irice parçalar kesilir; et iyice yıkandıktan sonra bol su ile yarı pişmiş duruma getirilir
Etler süzgece çıkarılır
suyu süzülmüş yoğurda bulanıp iki kaşık yağda kızartılır
Ayrı bir kapta bir kaşık yağ ile 3 baş ince kesilmiş soğan pembeleştirilir
Et, dövülmüş tarçın, bahar, karanfil, kendi suyu ilave edilerek pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul