Konu
:
Çapati Vejeteryan
Yalnız Mesajı Göster
Çapati Vejeteryan
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çapati Vejeteryan
Çapati Hazırlanışı - Vejeteryan Yemek Tarifleri - Çapati Yapılışı
1 kişilik
3 ölçü maş
1 ölçü nohut
2 ölçü kırmızı mercimek
1/4 ölçü buğday
1 tatlı kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı zerdeçal
Yeşil yapraklı sebze suyu (ıspanak, maydanoz, semizotu gibi)
Maş, mercimek, nohut ve buğdayı 6-8 saat kadar bol suda bekletin
Haşlamadan blendırdan geçirin
Karışıma kimyon ve zerdeçalı ekleyip sebze suyu ile püre kıvamına getirin
Karışımı en küçük boy teflon tavaya yarım cm kalınlığında dökün
Her iki tarafını da altın sarısı renk alana dek pişirin
İçine haşlanmış sebzeler koyup dürüm şeklinde servis yapın
Çapatinin yanında taze olarak hazırlanmış limonata ikram edebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul