Konu
:
Tavuklu Biberli Keşkek
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Biberli Keşkek
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Biberli Keşkek
Malzemeler :
1 adet bütün Tavuk (8-9 kemikli Tavuk)
2 su bardagi asurelik Bugday
50 g
margarin tuz
karabiber, pul biber
Hazırlanışı:
Asurelik bugdayi aksamdan suda bekletin
Suyunu süzüp yikayin tencereye aktarin ve üzerine 10 su bardagi su ekleyin
Bugdaylar iyice yumusayincaya kadar pisirin 30-40 dakika, genis ve kenarlari yüksek firin tepsisine aktarin
Tavugu iri parcalar halinde dagitmadan parcalayin, tuz karabiber ekleyip 6 su bardagi su ile haslayin 15 dakika
Tavugu suyu ile birlikte bugdaya ilave edin ve karistirin
Keskegi 5 dakika önce 175 derecede isittiginiz ve alt üst ayarli firinda 1 saat kadar pisirin
Üzerine yagda pisirdiginiz pul biberi gezdirin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul