Konu
:
Yulaflı Kuru Fasulye
Yalnız Mesajı Göster
Yulaflı Kuru Fasulye
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yulaflı Kuru Fasulye
kuru fasulye tarifi - yulaflı kuru fasulye yapılışı - soya soslu kuru fasulyeMalzeme:
1 çorba kaşığı Altın Hasat Riviera Zeytinyağı
1 adet kırmızı soğan
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı taze kekik
1 çay kaşığı Pulbiber
800 gram domates
400 gram Bizim Mutfak Dermason Fasulye
125 gram yulaf
50 gram ıspanak kökü
125 gram dondurulmuş bezelye
1 çay kaşığı soya sosu
50 gram rendelenmiş kaşar peyniri
4-6 çorba kaşığı ekmek içi
Yeteri kadar tuz, karabiber
Tarifi:
Fasulyeleri bir gün öncesinden ıslatın, ertesi gün süzdürüp bol suda haşlayın
Soğanı ve sarmısağı doğrayın
Bir tavanın içine önce zeytinyağı koyup soğan, sarımsak, taze kekik ve pulbiberi ilave ederek 8-10 dakika çevirin
Başka bir kapta doğranmış domatesleri 1 su bardağı su ile kaynamaya bırakın
Domatesler suyu çekince haşlanmış fasulyeleri ve yulafı ilave edip 5 dakika daha kaynatın
Ispanakları ve bezelyeleri ekleyip ıspanakların rengi değişinceye kadar pişirin
Soya sosu, tuz ve karabiberi ekleyin
Soğanlı karışımı fasulyeli karışıma ekleyip karıştırın ve ısıya dayanıklı bir fırın kabına alın
Bir kasede ekmek içlerini ve kaşar peynirini karıştırıp fasulyelerin üzerine dökün ve 10-15 dakika sıcak fırında üstleri kızarıncaya kadar pişirin
Sıcak servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul