Yalnız Mesajı Göster

Körili Margarin

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Körili Margarin





Malzemeler :


• 250 gr margarin


• 1 yemek kaşığı köri


• 1 tatlı kaşığı kuru fesleğen


• Tuz



Hazırlanışı:


Bir kabın içine 50 gr margarini koyup kısık ateşte eritin


İyice eriyince köriye katıp karıştırın Ateşten alıp soğumaya bırakın


Diğer tarafta kalan margarini kaşık yardımıyla çırpın


İçine körili margarin, fesleğen ve tuzu katıp homojen bir karışım olana kadar karıştırın


Karışımı şeffaf folyonun içine koyup rulo yapın ve buzlukta en az 2 saat bekletin


Dilimlere kesip servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla