Konu
:
Körili Margarin
Yalnız Mesajı Göster
Körili Margarin
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Körili Margarin
Malzemeler :
• 250 gr
margarin
• 1 yemek kaşığı köri
• 1 tatlı kaşığı kuru fesleğen
• Tuz
Hazırlanışı:
Bir kabın içine 50 gr
margarini koyup kısık ateşte eritin
İyice eriyince köriye katıp karıştırın
Ateşten alıp soğumaya bırakın
Diğer tarafta kalan margarini kaşık yardımıyla çırpın
İçine körili margarin, fesleğen ve tuzu katıp homojen bir karışım olana kadar karıştırın
Karışımı şeffaf folyonun içine koyup rulo yapın ve buzlukta en az 2 saat bekletin
Dilimlere kesip servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul