Yalnız Mesajı Göster

Pastırmalı Ciğer Tava

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pastırmalı Ciğer Tava



Malzemeler

8 dilim dana ciğeri

16 dilim pastırma

2 fincan un

1 çorba kaşığı tereyağı

1 fincan sıvı yağ

Tuz, karabiber
yapılışı


Ciğer bütünse, zarını ve istenmeyen kısımlarını alıp yarım santim kalınlığında sekiz eşit dilime kesin Pastırma dilimlerinin çemenlerini temizleyin Genişçe bir tavanın yarısına sıvı yağ, yarısına tereyağı doldurup ocağa alın Ciğerleri tuzlayın, biberleyin ve undan geçirin Tavada iki tarafı da beş dakika kadar kızartın Ciğer dilimlerini servis tabağına yerleştirdikten sonra pastırma dilimlerini biraz ısıtıp ciğerlerin üzerine koyun

Alıntı Yaparak Cevapla