Konu
:
Pastırmalı Ciğer Tava
Yalnız Mesajı Göster
Pastırmalı Ciğer Tava
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pastırmalı Ciğer Tava
Malzemeler
8 dilim dana ciğeri
16 dilim pastırma
2 fincan un
1 çorba kaşığı tereyağı
1 fincan sıvı yağ
Tuz, karabiber
yapılışı
Ciğer bütünse, zarını ve istenmeyen kısımlarını alıp yarım santim kalınlığında sekiz eşit dilime kesin
Pastırma dilimlerinin çemenlerini temizleyin
Genişçe bir tavanın yarısına sıvı yağ, yarısına tereyağı doldurup ocağa alın
Ciğerleri tuzlayın, biberleyin ve undan geçirin
Tavada iki tarafı da beş dakika kadar kızartın
Ciğer dilimlerini servis tabağına yerleştirdikten sonra pastırma dilimlerini biraz ısıtıp ciğerlerin üzerine koyun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul