Konu: Etli Kapuska
Yalnız Mesajı Göster

Etli Kapuska

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Kapuska



Malzemeler


Kırmızı biber, tuz, karabiber

Ufak bir lahana

500 gr kemiksiz kuzu eti

250 gr soğan

125 gr margarin

2 yemek kaşığı salça

250 gr su



Yapılışı


Margarini bir tencerede eritip, kabukları ayıklanmış ve zar halinde kesilmiş soğanı yağa katıp kavurunEti ve salçayı da arasına katıp kavurmaya devam edinLahanayı yıkayıp yaprak yaprak ayıkladıktan sonra bunları ince ince kıyın ve kavrulan karışımın içine katınSuyu da üzerine döktükten sonra 1 saat kadar pişirip, servis edebilirsiniz Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla