Konu
:
Etli Kapuska
Yalnız Mesajı Göster
Etli Kapuska
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Kapuska
Malzemeler
Kırmızı biber, tuz, karabiber
Ufak bir lahana
500 gr kemiksiz kuzu eti
250 gr soğan
125 gr margarin
2 yemek kaşığı salça
250 gr
su
Yapılışı
Margarini bir tencerede eritip, kabukları ayıklanmış ve zar halinde kesilmiş soğanı yağa katıp kavurun
Eti ve salçayı da arasına katıp kavurmaya devam edin
Lahanayı yıkayıp yaprak yaprak ayıkladıktan sonra bunları ince ince kıyın ve kavrulan karışımın içine katın
Suyu da üzerine döktükten sonra 1 saat kadar pişirip, servis edebilirsiniz
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul