Konu
:
Vinaigrette Soslu Taze Kuşkonmaz
Yalnız Mesajı Göster
Vinaigrette Soslu Taze Kuşkonmaz
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Vinaigrette Soslu Taze Kuşkonmaz
MALZEMELER
1 kg taze kuşkonmaz
Sos için:
1 su bardağı zeytinyağı
1 su bardağı sirke
2 adet kuru soğan (ince doğranmış)
4 adet kornişon turşu (înce kıyılmış),
1 demet maydanoz (ince kıyılmış),
25 adet kapari
1 adet konserve kırmızı biber (ince kesilmiş),
bir miktar hardal,
toz şeker,
beyaz toz biber
HAZIRLANIŞI
Kuşkonmazları soyun
Mutfak ipi ile demet yaparak bir tencereye alın
Üzerine su, limon suyu ve tuz ekleyin
Kuşkonmazlar pişene dek haşlayın
Sos için malzemeleri karıştırın
Hazırladığınız bu sosu kuşkonmaz demetlerinin üzerine döküp servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul