Konu
:
Kırmızı Tane Biberli Mantar
Yalnız Mesajı Göster
Kırmızı Tane Biberli Mantar
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kırmızı Tane Biberli Mantar
MALZEMELER
2 bardak pirinç
1 adet kuru soğan
1 bardak mantar
2 yemek kaşığı margarin
1 çay kaşığı tuz
2 yemek kaşığı rende parmesan peyniri
HAZIRLANIŞI
Pirinçleri ılık bol tuzlu suda bekletin
Soğanları zar şeklinde doğrayın
Mantarları doğrayın
Soğan ve mantarları tencereye koyun
Margarin ilave edin
Mantarlar suyunu çekip kavrulmaya başlayınca suda ıslatılmış pirinci yıkayın
Suyunu süzdükten sonra mantar-soğan karışımına atın
6-7 dakika karıştırarak kavurun
Tuzunu atıp 4 bardak sıcak su ilave edin
Ocağın altını kısın
Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin
Pilavın altını kapattıktan sonra parmesan peyniri ve karabiber ekleyin
Pilavı havalandırın
Servis için 10 dakika bekletin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul